Viata vesnica a sufletului

Viata vesnica a sufletului
Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 540
Format: 13x20

DESCRIERE

Viata vesnica a sufletului. Scrierile lui Seth - Jane Roberts


… lucrarea de fata, Viata vesnica a sufletului Scrierile lui Seth reprezintă un ghid esenţial pentru o viaţă conştientă.

Cartea rosteşte clar şi puternic cele mai lăuntrice bogăţii ale potenţialului uman şi prezintă conceptul că suntem independenţi de imaginea noastră fizică şi avem acces la cunoaşterea intuitivă şi la alte dimensiuni ale realităţii.

Viaţa veşnică a sufletului Scrierile lui Seth au rezistat testului timpului şi sunt considerate încă una dintre cele mai dinamice şi strălucitoare schiţe de realitate interioară şi potenţial uman disponibile astăzi.
……………………..

„Fiecare individualitate are acces la cunoaşterea intuitivă şi poate întrezări imagini din realitatea interioară. Universul se adresează individual, specific fiecăruia dintre noi... Conştienţa creează formă. Nu se poate altfel. Nu toate personalităţile sunt fizice. Doar pentru că tu eşti atât de puternic concentrat pe aspectele de fiecare zi, se întâmplă să nu realizezi că există un fragment din tine care ştie că puterile sale sunt mult superioare acelora manifestate de sinele obişnuit.“

„Fiecare dintre voi a mai trăit alte existenţe, şi această cunoaştere este în interiorul tău, deşi nu eşti conştient pe deplin de asta. Sper că această carte va servi la eliberarea sinelui profund intuitiv din fiecare cititor şi va aduce în prim planul conştienţei acele înţelegeri care îţi vor fi de mai mare folos.“
……………………..

„Seth a fost unul din primii mei maeştri metafizici. El rămâne o sursă constantă de cunoaştere şi de inspiraţie în viaţa mea.“
Marianne Williamson, coautoare a lucrării Efectul umbrei

„Scrierile lui Seth: Viaţa veşnică a sufletului prezintă o schiţă alternativă a realităţii cu o diagramă nouă a sufletului… utilă tuturor celor care doresc să exploreze conştienţa umană.“ Deepak Chopra, coautor al lucrării Efectul umbrei

„Aş dori ca Scrierile lui Seth: Viaţa veşnică a sufletului să fie recomandate ca lectură obligatorie pentru toţi cei aflaţi pe calea spirituală. Informaţiile uimitor de profunde pe care Scrierile lui Seth: Viaţa veşnică a sufletului le conţin sunt tot atât de relevante în zilele noastre cât au fost şi la începutul anilor ´70, atunci când Jane Roberts a scris acest material.“ Louise Hay, autoarea lucrării Poţi să-ţi vindeci viaţa


Fragmente din carte:


… ai auzit de vânătorii de fantome. Aş putea fi numit pur şi simplu o fantomă scriitoare, deşi eu personal nu aprob termenul de „fantomă“. Este adevărat că de obicei nu sunt văzut în termeni fizici. Nu-mi place nici termenul de „spirit“, şi totuşi dacă definiţia voastră implică ideea unei personalităţi fără un trup fizic, atunci trebuie să accept că descrierea mi se potriveşte.

Mă adresez unei audienţe nevăzute. Totuşi, ştiu că cititorii mei există, şi prin urmare am să cer acum fiecăruia dintre ei să-mi ofere acelaşi privilegiu.

Scriu această carte prin auspiciile unei femei faţă de care am devenit suficient de apropiat. Poate că unora li se pare ciudat că mă adresez ei „Ruburt“, un nume „masculin“, dar motivul este că o cunosc din alte timpuri şi locuri, după alte nume. Ea a fost pe rând femeie şi bărbat, şi identitatea acestei persoane care a trăit aceste existenţe separate poate fi identificată sub numele de Ruburt.

Numele nu sunt importante, totuşi. Numele meu este Seth. Numele sunt simple identificări, simboluri; şi totuşi, de vreme ce voi trebuie să le folosiţi, o să procedez şi eu la fel.

Scriu această carte cu ajutorul lui Ruburt, care rosteşte cuvintele în locul meu. În această viaţă, Ruburt poartă numele de Jane, iar soţul ei, care se numeşte Robert Butts, notează cuvintele pe care Jane le rosteşte. Eu îl numesc Joseph.

Cititorii mei îşi pot închipui că sunt fiinţe fizice, legate de un trup, întemniţate în scheletul trupului lor, de carne şi piele. Dacă tu crezi că existenţa ta depinde de o imagine materială, atunci te simţi în pericol de distrugere, întrucât nicio formă fizică nu este veşnică, şi niciun trup, deşi frumos în tinereţe, nu rămâne la fel de viguros şi plin de farmec la bătrâneţe. Dacă te identifici cu tinereţea ta, sau cu frumuseţea, cu intelectul sau cu realizările tale, atunci te consumi pe dinăuntru de teamă ca aceste atribute vor dispărea.

Scriu această carte pentru a te asigura că nu aşa stau lucrurile. Fundamental, nu eşti cu nimic mai mult o fiinţă fizică decât sunt eu, şi am renunţat sau părăsit mai multe trupuri decât mă interesează să povestesc.

Fiinţele care nu există nu scriu cărţi. Sunt cu adevărat independent de o imagine fizică, ca şi tine de altfel.

Conştienţa dă formă. Nu există altă cale. Nu toate fiinţele sunt fizice. Crezi asta pentru că eşti mult prea preocupat de problemele tale zilnice şi nu realizezi că există o parte din tine care ştie că puterile sale sunt cu mult superioare celor manifestate de sinele obişnuit.

Fiecare dintre voi a trăit alte existenţe, şi această cunoaştere este în voi, deşi nu sunteţi conştienţi de asta. Sper ca această carte să te ajute să eliberezi sinele interior care există în fiecare dintre cititorii mei, şi să-l aduci în prim planul conştienţei, indiferent care particularitate a înţelegerii interioare îţi va servi cel mai mult.
……………………..

CUPRINS:


Introducere

PARTEA ÎNTÂI

Capitolul 1: Nu am un corp fizic, totuşi îţi scriu această carte

Capitolul 2: Mediul, munca şi activităţile mele prezente

Capitolul 3: Munca mea şi acele dimensiuni ale realităţii în care sunt implicat

Capitolul 4: Dramele reîntrupării

Capitolul 5: Cum iau gândurile formă – puncte de coordonare

Capitolul 6: Sufletul şi natura percepţiilor sale

Capitolul 7: Potenţialul sufletului

Capitolul 8: Somnul, visele şi conştienţa

PARTEA A DOUA

Capitolul 9: Experienţa „morţii“

Capitolul 10: Condiţii de „moarte“ în viaţă

Capitolul 11: Alegerile de după moarte şi mecanismele tranziţiei

Capitolul 12: Relaţiile reîntrupării

Capitolul 13: Reîntruparea, visele şi bărbatul şi femeia ascunşi în sinele interior

Capitolul 14: Povestea începutului şi Dumnezeul multidimensional

Capitolul 15: Civilizaţii reîntrupate, probabilităţi şi mai multe despre Dumnezeul multidimensional

Capitolul 16: Sisteme, oameni şi dumnezei probabili

Capitolul 17: Probabilităţi, natura binelui şi a răului şi simbolismul religios

Capitolul 18: Diferite stadii ale conştienţei, simbolism şi focalizări multiple

Capitolul 19: Prezentul alternativ şi focalizări multiple

Capitolul 20: Întrebări şi răspunsuri

Capitolul 21: Înţelesul religiei

Capitolul 22: Un rămas bun şi o introducere: Aspecte ale personalităţii multidimensionale privite din perspectiva experienţei mele

Anexă
Despre autor
Alte cărţi de Jane Roberts


Autor: Jane Roberts

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.047 sec