Viaţa pe Pământ... încotro? Viitorul omenirii şi Pământului 2009-2021

Viaţa pe Pământ... încotro? Viitorul omenirii şi Pământului 2009-2021
Preț: 17,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 126
Format: 13X20
Categoria: Ezoterism

DESCRIERE

Principala noastră sarcină este să ne trezim şi să devenim activi. Să ne asumăm rolul de co-Creatori ai viitorului şi să cerem Divinităţii să ne deschidă calea pe care vrem să păşim. Acum noi suntem cei ce hotărâm încotro ne îndreptăm. Nu are rost să ne rugăm, să implorăm, să cerşim salvarea, viaţa. Nu ne mai ascultă nimeni. Trebuie să ne luăm destinul în propriile mâini şi să arătăm acest lucru prin faptele noastre. Eu le doresc tuturor să aibă această putere interioară. Noul Pământ ce se va naşte va fi unul cu totul special şi ar fi păcat să nu apuce sa îl cunoască. Să ne vedem cu bine!

Produse similare: Aryana Havah

# Cristofor - Magul din Carpaţi
# Inuaki, reptilianul din mine: Dezvăluiri tulburătoare despre trecutul, prezentul şi viitorul Pământului

RECENZII

Rating general
3 (2 recenzii)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
1
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
1
daca ai vazut harta poti sa ne spui si noua exact ce mai ramine din Romania ca stim si noi.Nu?deci care parte din Romania ramine si care nu...pentru ca asa cum ai spus cimpia nu mai e...exemplifica.
5
CARTEA E FANTASTICA. ACUM DOUA SAPTAMANI AM VAZUT O HARTA A EUROPEI .DIN CONTINENT RAMASESERA ZONELE MUNTOASE SI DE PODIS .CAMPIILE ERAU INGHITITE DE APE. NU CUNOSC ANUL SCHIMBARII RESPECTIVE ,STIU DOAR CA HARTA ESTE ADUSA DE CINEVA CARE A VENIT DIN AMERICA .CEI DE LA NASA SI RUSII CUNOSC MODIFICARILE CE VOR URMA. M-AU IMPRESIONAT CELE VAZUTE SI MARTURISESC CA M-AU INSPAIMANTAT . ZONA DE CAMPIE A ROMANIEI NU MAI EXISTA PE HARTA ACEEA. LA DOUA SAPTAMANI DE CAND AM VAZUT ACEA HARTA AM CITIT CARTEA. VIATA PE PAMANT INCOTRO? MARTURISESC CA MI-A FACUT BINE CA AM CITIT-O .SPER SA REUSIM SA TRECEM CU BINE DE ANII CARE VOR VENI .DUMNEZEU SA NE AJUTE SI SA NE OCROTEASCA.
Created in 0.042 sec