Viata Interioara a Pamantului. Explorand Misterele Naturii, Subnaturii si Supranaturii

Viata Interioara a Pamantului. Explorand Misterele Naturii, Subnaturii si Supranaturii
Preț: 31,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2011
Categoria: Religie

DESCRIERE

La începutul secolului al XX-lea, Rudolf Steiner a cercetat natura psihică, spirituală şi cosmică a interiorului Pământului. El a descris felul în care diversele straturi ale acestuia influenţează şi interacţionează cu fiinţele umane care trăiesc aici. Mai mult din punct de vedere teologic şi cosmic, Rudolf Steiner a vorbit despre straturile „Iadului”, prin care Iisus Christos a călătorit în intervalul de timp dintre Răstignire şi Înviere, unindu-se cu Pământul şi cu destinul omenesc.
Cei şapte autori ai cărţii abordează, din diverse perspective, acest subiect puţin cunoscut. Ei discută felul în care forţele emanate din interiorul Pământului influenţează vremea, atmosfera, fiinţele umane, şi cum, la rândul său, comportamentul omenesc le influenţează pe acestea, demonstrând astfel că atât evoluţia Pământului, cât şi cea a omului sunt îngemănate şi trebuie gândite ca un întreg.
De asemenea, ei analizează semnificaţia profundă a încarnării lui Christos, prin care Acesta S-a unit cu Pământul pentru a deveni Spiritul Pământului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Religie

Created in 0.017 sec