Viaţa dintre vieţi - hipnoterapie pentru regresie spirituală

Viaţa dintre vieţi - hipnoterapie pentru regresie spirituală
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 228
Format: 15x23

DESCRIERE

Dupa succesul reputat prezentând studii de caz în primele doua carti ( Calatoria Sufletelor si Destinul Sufletelor ), Dr. Michael Newton revine în atentia atât a marelui public, cât si a celui de specialitate prezentând în cea de-a treia carte a sa, Viata dintre vieti - hipnoterapie pentru regresie spirituala , tehnicile pe care le foloseste pentru regresia spirituala în viata dintre vieti.

„ Viata dintre vieti - hipnoterapie pentru regresie spirituala reprezinta rodul a peste trei decenii de cercetari îndreptate în directia dezvoltarii metodei clinice de hipnoza si menite ajutorarii clientilor sa ajunga la amintirile din viata lor ca suflete. Un element-cheie al cartii de fata consta în modalitatea de atingere a starii transei supraconstiente pentru reamintirea existentei nemuritoare a clientilor. Gratiei unei perceptii înaltate, oamenii obisnuiti pot gasi propriile raspunsuri la întrebarile imemoriale „Cine sunt?”, „De ce sunt aici?”, „De unde vin?”
Aceasta carte este în primul rând un „ghid practic”, în care am reunit si explicat pas cu pas procedurile pe care le-am considerat a fi cele mai utile pentru atingerea amintirilor clientilor din viata lor din lumea spiritelor. Iar daca prezentul volum se doreste a fi un text metodologic util, ce se adreseaza profesionistilor cu experienta în domeniul hipnozei, el contine si noi studii de caz, ce nu au fost cuprinse în precedentele mele lucrari Calatoria Sufletelor si Destinul Sufletelor. Aceste noi studii de caz, precum si întrebarile pe care le-am folosit pentru a impulsiona procesul vizualizarilor spirituale, vor fi, poate, pe placul cititorilor care au apreciat celelalte doua carti amintite. Cele trei volume laolalta reprezinta o trilogie dedicata cercetarii vietii dintre vieti.

# Speranta mea este ca ne aflam la începutul unei miscari care va deveni mondiala în secolul 21, oferind o metoda ce ne va permite o noua întelegere spirituala asupra propriei noastre fiinte. Multiplele aplicatii ale regresiei spirituale ne pot ajuta sa întelegem scopul existentei noastre si, atingând aceasta cunoastere, vom deveni mai buni” Dr. Michael Newton

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.114 sec