Viata de apoi. Cei disparuti ne vorbesc despre lumea lor

Viata de apoi. Cei disparuti ne vorbesc despre lumea lor
Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 148
Format: 13x20

DESCRIERE

Viata de apoi. Cei disparuti ne vorbesc despre lumea lor - Betty Stafford

…sunt putine intrebari mai importante deact cea privind ce ni se intampla dupa ce murim.

Aceasta carte include marturii ale unor persoane decedate, care ne povestesc despre circumstantele in care traiesc si despre modalitatea in care se deplaseaza dintr-o sfera in alta.

In ciuda oricaror speculatii ce ar putea rezulta din aceste relatari, aceste experiente extrem de interesante nu vor lasa pe nimeni indiferent.

Dupa efectuarea unei analize privind structura si continutul detaliilor pe care sursele spirituale le-au descris despre universul vietii lor de apoi prin mediumi credibili.

Dr. Betty enumera 44 de caracteristici ale vietii de dincolo, marea majoritate a acestora fiind diferite de viziunile religiilor principale ale lumii noastre.

Mesajul central al acestei carti consta in credinta ca revelatiile naturii si existentei vietii noastre de apoi depind de modul in care ne servim de liberul nostru arbitru, spre a evolua spiritual prin iubire si intelepciune.

Fragmente din carte:

... mediumi precum John Edward, vedeta TV, sunt celebri pentru modul ostentativ în care au realizat legătura între rude dispărute şi apropiaţii lor îndureraţi, rămaşi în viaţă. Spiritele utilizează mintea mediumului pentru a-şi semnala prezenţa şi a dovedi celor îndoliaţi că sunt încă vii şi adesea chiar fericiţi.

In acest studiu, nu ne concentrăm asupra unor asemenea relatări, ci analizăm rapoartele care descriu viaţa de apoi în care trăiesc spiritele — şi în care, ipotetic, vom ajunge şi noi după moarte.

Nu pot anticipa cum vă veţi raporta la aceste relatări, dar cu siguranţă mulţi dintre voi veţi fi uimiţi cât de fascinante şi miraculoase vor fi cele ce le veţi descoperi, indiferent de originea lor.

Aceste istorisiri revelează o lume astrală de o uimitoare frumuseţe şi intensitate a gândirii planului mental şi afectiv; de asemenea, ele concretizează un plan de ansamblu care explică atât rolul spiritelor de dincolo, cât şi rolul nostru aici, dovedind o grandoare misterioasă care depăşeşte capacitatea limbajului nostru de a întocmi o descriere adecvată; sentimentul de a fi copleşit de armonia, simetria şi măreţia planului divin ca fundament al tuturor lucrurilor; faptul de a desluşi cu claritate care este rolul nostru aici şi acum, precum şi care sunt consecinţele succesului şi ale eşecului; revelaţia că moartea nu constituie sfârşitul, ci că o lume atotputernică îi succede; anticiparea unui viitor personal care conferă o inspiraţie pentru viaţa de aici şi acum, un angajament puternic de a contribui la îmbunătăţirea lumii noastre — toate acestea şi nu numai vor fi dezvăluite în aceste cercetări...


CUPRINS:

Mulţumiri
Introducere

1. Revelaţiile transei din cea de-a Şaptea Sferă

2. Viaţa de apoi a unui tânăr texan

3. Primul an „Dincolo" al unui american remarcabil

4. Un cercetător transcendental din această lume ne vorbeşte de pe partea cealaltă

5. Un preot catolic descrie „Tărâmul Marii Recolte"

6. Oh, ce oameni ne-au întâmpinat acolo!

7. Ce a descoperit unui teolog protestant după moarte

Concluzie
Epilog
Bibliografie selectivă

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1085 sec