Verificarea regularitatii actului de sesizare si a legalei sesizari a instantei

Verificarea regularitatii actului de sesizare si a legalei sesizari a instantei
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-678-768-0
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 224
Categoria: Penal

DESCRIERE

Prezenta lucrare cuprinde jurisprudenta relevanta in materia verificarii regularitatii actului de sesizare si a legalei sesizari a instantei. Ea reprezinta un instrument de lucru util pentru practicienii dreptului penal, venind sa lamureasca numeroasele discutii contradictorii si confuziile care se fac in practica in legatura cu cele doua institutii, momentele procesuale la care se pot invoca diferitele vatamari procesuale, regimul neregularitatilor specifice actului de sesizare, respectiv urmaririi penale.

Standardele stabilite de practica judiciara si doctrina cu privire la interpretarea si aplicarea dispozitiilor art. 300 si art. 332 CPP vor fi aplicabile si in noul Cod de procedura penala, urmand sa faca obiectul verificarilor in cadrul procedurii camerei preliminare.

Culegerea contine si o scurta prezentare a principalelor modificari aduse institutiilor aplicabile cu ocazia verificarii regularitatii actului de sesizare si a legalei sesizari a instantei (nulitatile, prezentarea materialului de urmarire penala, sesizarea instantei) si, totodata, analizeaza reglementarea procedurii in camera preliminara si atributiile judecatorului cu atributii specifice.Titlu: Verificarea regularitatii actului de sesizare si a legalei sesizari a instantei
Autori: Victor Vaduva
Editura: Hamangiu
Pagini: 224
Data aparititei: 25 Septembrie 2013
Format: Carte brosata
ISBN: 978-606-678-768-0

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.045 sec