Verde pentru viaţă

Verde pentru viaţă
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8420-33-2
Editura:
Anul publicării: 2013

DESCRIERE

Dezvoltând pe baza remarcabilelor sale descoperiri referitoare la puterea vindecătoare a verdeţurilor şi a sucurilor verzi cu pulpă, Victoria Boutenko a adăugat noi cercetări referitoare la rolul pe care îl joacă acizii graşi omega-3 şi omega-6 în sănătatea metabolismului, inclusiv date nutriţionale referitoare la anumite sucuri verzi cu pulpă şi descoperiri actuale legate de produsele organice comparativ cu cele convenţionale.
Cercetările revoluţionare ale lui Boutenko de comparare a alimentaţiei cimpanzeului cu dieta americană standard rămân cheia de boltă a acestei cărţi iar descoperirile sale privind abundenţa de proteine din verdeţuri, rolul verdeţurilor în homeostazie, semnificaţia acidului gastric, modul în care sucurile verzi cu pulpă fac organismul mai alcalin, puterea tămăduitoare a clorofilei şi multe altele, le oferă cititorilor cheile pentru refacerea stării de sănătate şi pentru sporirea sănătăţii şi a stării generale de bine. Noile mărturii şi reţetele suplimentare din această ediţie le dau cititorilor şi mai multă încredere şi inspiraţie să exploreze ei înşişi sucurile verzi cu pulpă.
Victoria Boutenko este autoarea premiată a cărţii Verde pentru viaţă. Mare maestru bucătar în materie de crudităţi, profesor, inventator, cercetător şi artist, Victoria Boutenko predă cursuri de viaţă sănătoasă în întreaga lume. Ca urmare a preceptelor sale, milioane de oameni beau sucuri verzi cu pulpă şi mănâncă alimente crude. În continuare, Boutenko străbate întreaga lume, împărtăşindu-şi tainele artei culinare pentru crudităţi şi povestea hotărârii ei, o adevărată sursă de inspiraţie. Locuieşte în Ashland, Oregon.
 
Caracteristici
  • Formatul în cm. (l x L): 13 x 20
  • I. S. B. N.: 978-606-8420-33-2
  • Traducerea din limba engleză: Bogdan Chircea
  • Titlul original: Green for Life: The Updated Classic on Green Smoothie Nutrition

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.044 sec