Vei avea succes. Seria succesul 23

Vei avea succes. Seria succesul 23
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-118-301-5
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 368
Format: 13x20
Categoria: Pavel Corutz

DESCRIERE

Sugestii pentru obtinerea succeselor
Dragi prieteni, acest capitol este foarte important pentru obtinerea succeselor in viata. L-am organizat cat mai sintetic posibil si l-am ilustrat cu cateva exemple.
Cine doreste o expunere ampla, mai multe explicatii si mai multe exemple poate folosi si cartea mea Catre culmile succeselor - Formula fericirii. Incepem discutia noastra cu cateva exemple intalnite destul de frecvent in viata.
Sunteti student si mergeti la un examen greu. Va temeti de profesorul deosebit de sever, incat aveti impresia ca ati uitat toata materia. Incepeti sa raspundeti cu glas cam gatuit de emotie si, la un moment dat, profesorul va zambeste sau da aprobator din cap.
Imediat, traiti o schimbare de spirit, mintea vi se limpezeste, curajul creste si ideile se prezinta calme la poarta mintii. Ce s-a intamplat? Profesorul va sugestionat pozitiv, cu un simplu zambet sau o simpla aprobare din cap.
Aceasta sugestie muta (fara cuvinte) a fost tradusa de creierul dumneavoastra in mai multe autosugestii pozitive, ca de exemplu: Profesorul e multumit, asa ca am luat examenul.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.050 sec