Valea păpușilor, vol. 1

Valea păpușilor, vol. 1
Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 304
Format: 10,7x17,7
Categoria: Carti Dragoste

DESCRIERE

Anne, Jennifer şi Neely, trei prietene tinere şi frumoase, încearcă să-şi găsească drumul spre afirmare în New York, metropola în care industria show-businessului este în plin avânt şi unde toate visele par să devină realitate. Succesul nu întârzie să apară – lumea strălucitoare a scenelor de pe Broadway și a platourilor hollywoodiene le stă la picioare.

Următoarele două decenii le aduc recunoaștere şi faimă, pasiuni şi bogăţie, însă și prețul pe care trebuie să-l plătească este pe măsură. Căci rând pe rând, dragostea se transformă în trădare, iar speranţa în dezamăgire, şi singurul aliat în lupta acerbă pentru culmile succesului rămân „păpuşile“ – pastile care le sunt mereu la îndemână şi par soluţia pentru orice problemă, droguri aducătoare de fericire, de pace, dar mai ales de distrugere.Valea Păpuşilor a cunoscut încă de la apariție un succes incredibil, fiind vândută în peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume. Romanul a fost ecranizat într-o miniserie pentru televiziune și adaptat pentru marele ecran într-un film nominalizat la premiile Globul de Aur și Oscar.

Jacqueline Susann a fost prima scriitoare care a avut trei romane consecutive ce au ajuns pe locul 1 în topul de bestselleruri din The New York Times.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.053 sec