Uroborosul mayas

Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013

DESCRIERE

Tranzitia spre un alt nivel de constiinta este procuparea fireasca a celor ce-si indreapta atentia spre ei insisi si, in general, a cautatorilor ce se afla pe un drum spiritual. Intrebarea esentiala a omului, din cele mai vechi timpuri si pana acum, este de unde venim si incotro ne indreptam. Cu totii simtim ca o shimbare majora este iminenta, dar ne explicam destul de timid, elementele prin care ea se va materializa. Drunvalo ne aduce constant – si pe diferite cai – informatii extrem de pretioase, legate de aceste teme existentiale majore, incearca sa ne faca sa ne intelegem esenta si ne ofera, prin scoala pe care a intemeiat-o, si solutii practice pentru a ne putea gasi, singuri, drumul spre mai departe.

Cu totii suntem deja familiarizati cu invataturile sale. Editura For You nu numai ca s-a ingrijit constant sa ne ofere traducerea in romana a tuturor mesajelor sale, dar a facut si un gest extraordinar, contribuind efectiv la aparitia cartii intitulata sugestiv Cartea Inimii (distribuita gratuit), in care sunt puse laolalta cele mai semnificative mesaje a lui Drunvalo, pe aceasta tema. Din dorinta de a le oferi cititorilor un material informativ coerent si complet, Editura continua sa caute si sa gaseasca solutii pentru a aduce cat mai multe lamuriri, celor interesati. Asa se explica de ce, in ultima parte a cartii pe care astazi o anuntam, Ouroborosul Mayas, a adaugat si mesajele lui Dunvalo Melchozedek, din zilele de 20, 21 si 22 decembrie.

Aceasta carte va aduce clarificari nebanuite. In stilul sau clar si prietenos, Drunvalo ne explica faptul ca sunt indeplinite toate conditiile, pentru a trece intr-o alta dimensiune a constiintei. De ce nu s-a intamplat asta deja, in prejma zilelor de portal, de ce nu putem sa prevedem, sa stim sau sa banuim macar, cand vor avea loc aceste evenimente cosmice.... devine simplu de inteles, daca patrundem cu ochii sufletului, in intelepciunea acestei carti, mult asteptate. Un raspuns simplu, pe scurt, ar fi acela ca este vorba despre Mama Pamant, despre energia feminina, cu care noi nu suntem obisnuiti. De atata timp se manifesta pe Pamant, energia masculina, incat noi, corpurile noastre, fiinta noastra a uitat cum actioneaza/se comporta/vorbeste si se exprima, energia feminina. Asta este, in primul rand, ceea ce trebuie sa ne reamintim.

Daca ne deschidem spre cunoasterea pe care Drunvalo incearca sa ne-o transmita si abandonam capcanele mintii, daca citim cu inima deschisa si cu dorinta sincera de a afla Adevarul, sufletul nostru se va linisti. Vom sti ce avem de facut clipa de clipa, vom putea trece linistiti spre un alt nivel de intelegere, vom putea colabora cu Viata si cu Mama Pamant, pentru simplul motiv ca, gandind cu inima, ne vom reaminti ceea ce intotdeauna am stiut. Suntem pe o planeta feminina si fiinta noastra adevarata – nu cea falsa, care se identifica cu creatiile mintii – va sti sa-si urmeze Planul, va gasi calea spre acolo unde, in mod natural, si-a propus sa ajunga. Este in Drept Divin sa fie asa.

Nu cred ca e cazul sa intram in intelepciunea cartii, pentru ca nu o vom putea face, la nivelul la care Drunvalo ne va conduce. Tot ceea ce putem face este sa va indemnam sa nu va refuzati acest dar si sa va sfatuim ca, atunci cand ii parcurgeti paginile, sa va lasati purtati de intuitie, de energia feminina, creatoare de lumi noi

Un gand de recunostinta si apreciere pentru toti cei care au contribuit, de-a lungul timpului, la traducerea mesajelor lui Drunvalo, dar si pentru Ana Nicolai, traducatoarea acestei carti, pentru modul in care s-a mobilizat ca sa ajunga la cititori, cat mai curand posibil. Multumesc Monicai Visan, multumesc colectivului Editurii For You si, evident, nu in ultimul rand, multumesc lui Drunvalo, pentru felul in care ne invata pe toti sa ne punem in slujba omenirii, a Mamei Pamant, a Planului Divin.

Ii daruiesc fiecarui cititor un gand de iubire si recunostinta. Am credinta ca fiecare dintre voi, citind aceasta carte, va intelege ca a venit vremea sa ne unim in pace si armonie, ca impreuna sa ne putem urma Calea, alaturi de Parintii nostri Divini. Sa ne reamintim vibratia inimii, sa traim si sa creem din Micul Spatiu al Inimii, este singura optiune pentru a ne construi o viata noua, stabila si frumoasa. Asta este ceea ce ne invata Drunvalo Melchizedek.


Despre Drunvalo Melchizedek:

Drunvalo Melchizedek studiază conştiinţa pură şi potenţialul uman, de aproape patruzeci de ani. Cercetarea sa asupra redescoperirii corpului de lumină uman, asupra Mer-Ka-Ba şi a felului în care Geometria Sacră este inclusă în cadrul corpului de lumină şi al întregii creaţii, a fost împărtăşită prin ateliere de lucru şi cărţi - acesta fiind modul în care el a adus lumii viziunea Florii Vieţii şi a Mer-Ka-Ba.
Situl oficial: www.drunvalo.net

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0168 sec