Uneori, sub clar de luna.Nu plange sub clar de luna 2

Uneori, sub clar de luna.Nu plange sub clar de luna 2
Preț: 24,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 160
Format: 13x20

DESCRIERE

Lumina lunii e periculoasă – alungă intimitatea întunericului şi scoate la iveală lucruri care ar fi mai bine să rămână ascunse...

Shelby este îndrăgostită de misteriosul Austin Bridges al III-lea, pe care l-a cunoscut într-o tabără de reeducare, cu o vară în urmă.
Acum, ea învaţă la Academia Steinfelder, o severă şcoală elveţiană pentru fete… ce poate fi mai rău de-atât?
Cum nu mai are nicio veste de la iubitul ei, Shelby este îngrijorată – mai ales că vede într-un tabloid o fotografie în care el apare alături de prinţesa pop a Europei.
Dar Austin nu este doar fiul unui star rock, ci şi un vârcolac sexy, iar legătura lui cu Shelby este mult mai puternică decât bănuieşte ea.
Austin reuşeşte să se strecoare la Steinfelder şi îi dezvăluie lui Shelby adevăratul motiv pentru care s-a ţinut deoparte în tot acest timp. Prizonieră în şcoală, din ce în ce mai conştientă de pornirile ei ancestrale, Shelby realizează că iubirea ei pentru Austin o va costa mai mult decât îşi imaginase vreodată.
Şi, în curând, va fi noapte cu lună plină...
Despre autor


Heather Davis

La prima vedere, nu sunt o persoană care să-şi petreacă mult timp în aer liber. Cu toate acestea, într-un fel sau altul, am umblat deseori prin pădure, inclusive în perioada în care am lucrat ca maestru-bucătar în Alaska îndepărtată sau când am fost profesoară într-un orăşel din munţii North Cascades, în care principala ocupaţie a locuitorilor era exploatarea lemnului. NU PLÂNGE SUB CLAR DE LUNĂ este un omagiu adus atât evenimentelor emoţionante din viaţa mea, cât şi tuturor momentelor de amuzament în care fredonam cântece stupide despre şuncă friptă pe grătar (brrr...!) şi despre savuroasele marshmallows caramelizate pe care le mâncam în jurul focului de tabără (iami-iami!). Nu am scris neapărat o carte despre vârcolaci, cât m-am lăsat sedusă de ideea că fiecare dintre noi avem o parte pe care o arătăm lumii şi o alta secretă, pe care o păstrăm doar pentru noi. În prezent, sunt bucuroasă că trăiesc într-un oraş mare, de pe coasta Pacificului de Nord-Vest. Când nu scriu romane adresate tinerilor, merg deseori la film, împreună cu familia şi cu numeroşi prieteni minunaţi (care, din când în când, plâng şi râd din toată inima). Mă puteţi vizita pe adresa www.heatherdavisbooks.com

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.047 sec