Un reporter roman la NATIUNILE UNITE. Corespondente de la sediul din new York al Organizatiei Mondiale (perioada 1994-2011)

Un reporter roman la NATIUNILE UNITE. Corespondente de la sediul din new York al Organizatiei Mondiale (perioada 1994-2011)
Preț: 15,26 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 240
Format: 13x20

DESCRIERE

Romania n-a avut pana la Gabriele Plesea un reporter acreditat permanent de ONU, care sa urmareasca zi de zi activitatea Organizatiei la sediul sau central din New York.
Traind in marele oras american, ziaristul, semnand corespondente pentru Romania libera, a avut posibilitatea sa cunoasca in profunzime, pe durata a aproape doua decenii, Organizatia si sa-i desluseasca mecanismele vizibile si mai putin vizibile.
De aceea, reportajele sale, intotdeauna obiective si lipsite de festivismul textelor altor confrati ajunsi intamplator in "casa pacii", releva, atat esenta, cat si dedesubturile dezbaterilor din Adunarea generala, Consiliul de Securitate si alte organisme ale ONU.
Reunite pentru prima data in cartea de fata, comentariile, publicate de autor in marea lor majoritate la Bucuresti, deschid perspective absolut noi catre o importanta felie de istorie contemporana a lumii.

I. Oprisan

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.056 sec