Un remediu pentru toate bolile - Serghei Nikolaevici Lazarev

DESCRIERE

Noua carte a  lui S. N. Lazarev „Un remediu pentru toate bolile" este centrata pe tema sanatatii fizice si mentale a omului, punand accentul pe aspectele energetice ale starii sale. Autorul arata ca sanatatea unei persoane depinde, in primul rand, de energia sa, iar energia, la randul ei, are o legatura foarte stransa cu sentimentele sale.

    Atitudinea noastra fata de viata, sentimentele noastre ne determina sanatatea si destinul. Tot ceea ce se intampla cu noi si in jurul nostru, toate informatiile pe care le primim sunt interpretate in functie de viziunea noastra asupra lumii si de caracterul nostru. Daca acestea sunt deformate, apar probleme atat cu sanatatea, cat si cu destinul.

    Analizand numeroase si diverse cazuri din viata cititorilor, autorul explica modul in care sentimentele noastre gresite provoaca anumite boli. El analizeaza subiecte de importanta vitala precum aparitia cancerului, a diabetului, a tulburarilor psihice sau a bolilor organelor interne. in carte sunt descrise greselile comune pe care le fac oamenii care au citit carple lui S. N. Lazarev si care asteapta vindecarea, dar, in acelasi timp, pierd din vedere aspecte esentiale, fara de care acest lucru este, pur si simplu, imposibil.

    Sfaturi pentru proaspetii parinti, principiile unei alimentatii corecte si multe altele - toate acestea le veti gasi, de asemenea, in carte.

    Este necesar sa constientizam ca omul este o fiinta energetica si isi primeste energia prin iubire si prin credinta. Fiecare dintre noi trebuie sa-si puna in ordine propriul suflet, propriile sentimente si sa inteleaga ca sanatatea noastra depinde in primul rand de noi insine, nu de un medic sau de un preot. Sanatatea omului depinde de nivelul de iubire din sufletul sau, iubirea fiind principalul remediu pentru toate bolile.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0229 sec