Un atlas al dorinţelor zadarnice

Un atlas al dorinţelor zadarnice
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 336
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

O poveste de iubire despre doi oameni care se regăsesc atunci când lumea lor se prăbuşeşte iar toţi cei dragi îi părăsesc, Un atlas al dorinţelor zadarnice a fost publicat până în prezent în şaisprezece ţări.

În 1907, Amulya Babu a înfiinţat o făbricuţă în Songarh, un târg liniştit aşezat aproape de locul unei cetăţi străvechi de mult înghiţite de junglă. Nu ştia că în acea clipă i se hotăra destinul: sub acoperişul casei visurilor lui se vor împleti sau despărţi destinele a trei generaţii, în grădina luxuriantă se vor înfiripa iubiri şi se vor frânge inimi, iar zidurile groase se vor dovedi neputincioase în faţa Istoriei.

„O scrisoare de dragoste adresată unei Indii acum dispărute, o ţară a inocenţei şi a nopţilor de vară îmbălsămate de mirosul iasomiei." (Financial Times)


Anuradha Roy

Scriitoarea indiană ANURADHA ROY îşi împarte viaţa între New Delhi, unde lucrează ca editor la editura academică Permanent Black, şi Ranikhet, un oraş în Himalaya. În anul 2006, s-a numărat printre finaliştii premiului International Young Publisher of the Year, acordat de British Council.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.016 sec