Ultima ei clipă

Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 352
Format: 13x20

DESCRIERE

De la autoarea bestsellerurilor Cuplul din vecini și Străinul de acasă

Besteseller New York Times


Un accident petrecut cu mult timp în urmă… și un oaspete apărut din senin…
Stephanie și Patrick încearcă să se adapteze vieții cu gemenele lor nou-născute, care le ocupă tot timpul. Însă chiar dacă e dezorientată din cauza lipsei de somn, Stephanie e sigură că acum are tot ce și-a dorit.
Până când apare Erica, o femeie din trecutul lui Patrick, și face acuzații tulburătoare. Patrick spusese dintotdeauna că prima lui soție a murit într-un accident, dar acum Erica susține că a fost vorba despre o crimă.
Patrick insistă că e nevinovat, iar Erica încearcă să-l șantajeze. Cunoaște multe detalii despre Patrick — care o fac și pe Stephanie să-și pună întrebări și să nu mai știe ce și pe cine să creadă. Pe măsură ce încrederea ei în Patrick se năruie, acesta riscă să piardă totul.
Oare Patrick spune adevărul, iar Erica este o mincinoasă convingătoare? Sau Stephanie a făcut o greșeală îngrozitoare?

„Ultimul thriller al lui Shari Lapena o să vă țină ca pe ace chiar până la sfârșit…" - USA Today

„Ritmul alert îi va obliga să dea pagină după pagină pe cei pasionați de răutăți și crime în suburbii." - Publishers Weekly

„Un roman cu suspans și cu puncte de vedere multiple, Ultima ei clipă vă va face să vă întrebați până în ultimul moment pe cine să credeți." - Buzz Feed

Shari Lapena este autoarea bestsellerurilor Cuplul din vecini, Străinul de acasă (apărute la Editura Trei), An Unwanted Guest și Someone We Know. Înainte să înceapă să scrie ficțiune, a fost avocată și profesoară de engleză. Shari Lapena locuiește la Toronto și urmează să publice un nou roman, intitulat Not a Happy Family.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0189 sec