Ultima ducesă

Ultima ducesă
Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 400
Format: 10,7x17,7
Categoria: Carti Dragoste

DESCRIERE

Cora Cash, cea mai bogată moștenitoare din America anilor 1890, a fost crescută cu convingerea căbanii îi vor deschide toate ușile. Însă când dominatoarea ei mamă o duce în Anglia pentru a-i găsi unsoț cu sânge nobil, Cora este șocată de primirea de care are parte. Înalta societate englezească pareindiferentă la frumusețea și averea ei, și mult mai preocupată de jocurile de culise, de intrigi și de bârfe.Îndrăgostindu-se de un bărbat pe care abia îl cunoaște, Cora se trezește brusc ducesă de Wareham,măritată cu Ivo, cel mai dorit burlac din Anglia. Și totuși, nimic nu este cum pare la prima vedere:Ivo este retras și secretos, iar lumea în care intră Cora este plină de capcane și de trădări. Și astfel,tânăra ducesă află că aici banii nu pot cumpăra orice, că jocul pe care îl joacă nu este unul pe care să-lînțeleagă în totalitate și că fericirea ei viitoare poate fi prețul plătit pentru orice pas greșit.


“Pentru fiicele noilor miliardari americani din secolul al XIX-lea, cea mai importantă realizare eracăsătoria cu un aristocrat englez sărac, în schimbul unui titlu și al statutului social. Însă banii nuaduceau întotdeauna fericirea.”

Daisy Goodwin în The Daily Mail


Daisy Goodwin a absolvit Istoria la Universitatea Cambridge, după care și-a construit o carieră înteleviziunea britanică. Ultima mea ducesă este romanul ei de debut, care s-a bucurat de un succesdeosebit atât în Marea Britanie, cât și în Statele Unite.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.042 sec