TU IL VREI, EL NU TE VREA

TU IL VREI, EL NU TE VREA
Preț: 31,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: ,
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 184
Format: 20,5x13,5
Categoria: Familia

DESCRIERE

Deci aveai o relatie cu tipul asta si totul parea sa mearga ca pe roate. Cine indelungate. Plimbari tandre prin parc. Mesaje text pline de aluzii. Dupa care, dintr-o data, a incetat brusc sa te mai sune. Mintea-ti cauta febril o explicatie. Zace oare intr-un pat de spital? Are oare amnezie? I-o fi ars oare casa Si odata cu ea agenda cu adrese Si numere de telefon? Sau sufera de pe urma unei relatii precedente si are nevoie de ceva vreme sa-si revina?
Of, pentru numele lui Dumnezeu. Gata cu scuzele! Priveste adevarul in fata, fetito, si adevarul te va elibera: Nu Te Vrea! spun autorii unei noi carti aflate in prezent pe primul loc pe listele bestseller ale celor mai importante publicatii din S. U. A., ajunsa deja la a 14-a editie in numai trei luni de la lansare.
Editura Kondyli va lansa in Romania pe data de 8 martie a. c. cartea menita sa spulbere miturile create de mintea femeilor despre mecanismul gandirii masculine: Tu il vrei, El Nu Te Vrea! Adevarul gol-golut despre cum gandesc barbatii, scris? de Greg Behrendt si Liz Tucillo, un consultant si o scenarista a celebrului serial Totul despre Sex. De altfel, titlul volumului a fost inspirat dintr-unul din episoadele serialului, indrumand femei inteligente, independente si descurcarete sa recunoasca acele semnale, aparent confuze, prin care un barbat le transmite adevarul implacabil: Tu il vrei, El Nu Te Vrea!
Dezarmanta prin mesajul ei simplu, cartea le invata pe femei cum sa puna capat unor relatii fara viitor, in care sunt dispuse sa-si iroseasca frumusetea.
Cineva s-ar putea �ntreba ce-i asa de revolutionar �n aceasta carte, �n sfaturile scrise sub forma de raspunsuri la scrisori �de la biroul lui Greg�, pe care le dau acesti autori deveniti brusc at�t de populari, sfaturi care sunt, de fapt, at�t de rezonabile, ca ar putea sa vina si �de la mama�. Ei bine, franchetea, dezinvoltura, limbajul socant de simplu, plin de umor suculent si tonul deosebit de provocator, dar mai presus de orice, mesajul intoxicant de eliberator reprezinta, de fapt, esenta �ntregului succes al acestei carti care nu ar trebui sa lipseasca de pe noptiera nici unei femei! �E pur si simplu un apel de desteptare�, spune Liz Tucillo. �E un apel de desteptare imperioasa, un apel haios si c�t se poate de simplu.�
Cartea nu este precum majoritatea celor din categoria �cum sa ne ajutam singuri�. Numara 184 de pagini pline de savoare ai sfaturi care chiar pot fi urmate. Cuprinde capitole �atroce�, descriind toate modalitatile prin care un barbat arata unei femei ca n-o vrea.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.038 sec