Tu. Ghid de funcţionare. Cunoaşte-ţi corpul pentru a rămâne tânăr şi sănătos (Ediţie Jurnalul Naţional)

Tu. Ghid de funcţionare. Cunoaşte-ţi corpul pentru a rămâne tânăr şi sănătos (Ediţie Jurnalul Naţional)
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 448
Format: 18,5x23

DESCRIERE

Ilustraţii: Gary Hallgren
Probabil credeţi că ştiţi o mulţime de lucruri despre corpul uman — tot ceea ce-aţi aflat privindu-vă în oglinda de acasă şi de la orele de biologie din liceu. Este adevărat, trăim într-o epocă obsedată în egală măsură de trup şi de coafurile vedetelor, însă realitatea este că cei mai mulţi dintre noi ştiu foarte puţine despre ce se petrece în acest sistem anatomic miraculos, deopotrivă ştiinţific şi artistic. Decenii întregi sunteţi proprietarul acestei cochilii acoperite cu piele, dar probabil ştiţi mai multe despre telefonul dvs. mobil decât despre propriul trup. În ceea ce priveşte longevitatea şi calitatea vieţii, înţelegerea propriului organism vă va oferi puterea, autoritatea şi capacitatea de a trăi o viaţă mai bună şi mai sănătoasă.
Cartea de faţă vă pune la încercare ideile preconcepute despre funcţionarea şi îmbătrânirea corpului uman, apoi vă invită să faceţi un tur pe toate şoselele şi potecile din interiorul dvs. După ce veţi răspunde la un chestionar care vă testează cunoştinţele, veţi învăţa cam tot ce se poate despre sistemele şi organele dvs. care pompează sânge, digeră hrana şi îşi amintesc unde aţi pus cheile de la casă.
Un alt lucru la fel de important este că veţi primi toate datele de care aveţi nevoie pentru a vă menţine corpul într-o bună stare de funcţionare. Veţi afla cum apar bolile şi cum vă afectează acestea organismul — de asemenea, veţi primi sfaturi privind prevenirea şi combaterea stărilor care vă pun în pericol calitatea vieţii. Completată cu exerciţii, sfaturi despre alimentaţie, sugestii uşor de aplicat privind schimbarea stilului de viaţă şi metode alternative, cartea vă oferă un plan simplu şi practic pentru a vă pune la adăpost de efectele îmbătrânirii. ªi pentru ca totul să fie perfect, veţi primi şi „Dieta ghidului de funcţionare“, cu meniuri extrem de gustoase şi sărace în calorii — un plan cu 30 de reţete, conceput cu un singur scop: să vă ajute să duceţi o viaţă sănătoasă.
Bun venit în corpul dumneavoastră! Ce-ar fi să intraţi şi să aruncaţi o privire în jur?
„Ghidul de funcţionare este pe locul doi după facultatea de medicină — ca să nu mai spunem că economisiţi taxele şcolare.“
— Dr. Dean Ornish
„Ghidul de funcţionare vă dezvăluie secretele propriului corp.“
— Lance Armstrong
Deveniţi expert în propriul trup
Care dintre următoarele afirmaţii sunt adevărate?
• Pe măsură ce faceţi mai multe exerciţii fizice, cresc şi beneficiile obţinute.
• Dacă nu sunteţi fumător, n-aveţi de ce să vă faceţi griji pentru plămânii dvs.
• Respiraţia urât mirositoare este cauzată de probleme ale gurii.
• Femeile au mai puţine relaţii sexuale după menopauză.
• Sistemul imunitar ştie întotdeauna să facă deosebirea dintre propriile celule
şi invadatori.
• Cea mai mare ameninţare la adresa arterelor dvs. este colesterolul.
• Pierderea memoriei este un proces natural şi inevitabil pe măsură
ce îmbătrânim.
Aţi fost de acord cu vreuna dintre afirmaţiile de mai sus? Uitaţi-vă în carte pentru a afla răspunsul.
Ghidul de funcţionare deţine toate răspunsurile de care aveţi nevoie pentru a deveni expert în propriul dvs. corp, cu sugestii despre cum să-l menţineţi tânăr, sănătos şi în siguranţă.
Dr. Michael F. Roizen a creat conceptul RealAge (vârsta reală) şi este autorul cărţii RealAge, decretată bestseller de publicaţia New York Times. Este profesor de medicină şi anesteziologie la Universitatea de Medicină SUNY Upstate şi secretar al departamentului de anesteziologie, medicină de urgenţă şi gestionarea durerii de la clinica din Cleveland. De asemenea, a fondat un program de îngrijire a sănătăţii lansat mai întâi la Northwestern Memorial Hospital din Chicago, cu scopul de a ajuta oamenii să oprească îmbătrânirea biologică şi să ducă o viaţă îndelungată şi plină de energie.
Dr. Mehmet C. Oz este profesor de chirurgie şi vicepreşedinte la Columbia University. Este director medical al Integrated Medicine Center şi director al Heart Institute, New York Presbyterian/Columbia Medical Center.
Pentru mai multe informaţii vizitaţi site-ul www. youtheownersmanual. com
Care este vârsta dvs. reală?

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.054 sec