Tu eşti placebo - CD cde MP3 cu durata: 14 ore şi 28 de minute

Tu eşti placebo - CD cde MP3 cu durata: 14 ore şi 28 de minute
Preț: 119,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8637-70-9
Anul publicării: 2016

DESCRIERE

Cât de puternică este mintea noastră? în ce măsură ne poate afecta ea modul în care ne simţim, capacitatea de a face faţă afecţiunilor cu care ne confruntăm de-a lungul vieţii? 0 putem oare folosi în favoarea noastră, pentru a ne crea propriul depozit intern de substanţe farmaceutice, pe care să-l folosim după bunul plac? în Tu eşti placebo, dr. Joe Dispenza răspunde cu succes la toate aceste întrebări şi, pornind de la o scurtă istorie a aşa-numitului efect placebo, explorează ştiinţa şi aplicaţiile practice ale fenomenului, prezentând numeroase studii de caz atent documentate, cu adevărat uimitoare, în care oamenii, prin credinţa lor într-un placebo, au reuşit să învingă boli precum cancerul, depresia, artrita sau tremurul cauzat de boala Parkinson.
   Un adevărat model de trasformare personală, Tu eşti placebo combină cele mai noi cercetări din neuroştiinţă, biologie, psihologie, hipnoză, condiţionare comportamentală şi mecanică cuantică pentru a demistifica modul în care funcţionează efectul placebo... oferindu-ne înţelegerea necesară pentru a schimba vechi credinţe şi percepţii şi a dobândi unele noi, şi dezvăluindu-ne cum putem transforma imposibilul în posibil.
   Cartea audio conține, la final, două meditații. Prima: "Cum să schimbi două credințe și percepții", iar cea de-a doua: "Cum să schimbi o credință și o percepție."

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0135 sec