Tu conduci afacerea, n-o lasa pe ea sa te conduca

Tu conduci afacerea, n-o lasa pe ea sa te conduca
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8637-10-5
Anul publicării: 2015
Pagini: 248
Categoria: Business

DESCRIERE

Tu conduci afacerea, n-o lasa pe ea sa te conduca - Clay Mathile

Este un ghid esenţial micilor întreprinzători, dar şi oamenilor de afaceri cu experienţă, pentru a realiza o planificare eficientă, astfel încât afacerea să se dezvolte şi să devină totmai profitabilă, transformând visul fiecărui antreprenor în realitate.

Acest ghid, bazat pe metoda simplă DOC – Direcţie, Operare, Control – te învaţă cum să te comporţi cu angajaţii tăi şi cum să îi motivezi pentru a fi mai productivi. Ocompanie în care fiecare ştie ce are de făcut şi are acces la informaţii este ocompanie de succes. Prin urmare, aplică managementul profesionist şi implică-i pe toţi în atingerea obiectivelor pe termen scurt şi lung.

Visul oricărui antreprenor este să îşi construiască o companie care să îi aducă independenţă financiară. Din păcate, cei mai mulţi proprietari sunt copleşiţi de responsabilităţile din ce în ce mai mari ale unei afaceri aflate în plin progres. În curând, viaţa lor va ajunge să fie condusă de firmă şi de necesităţile acesteia. Condu propria ta afacere – n-o lăsa să te conducă ea petine îşi propune să schimbe acest lucru şi să îi ajute pe antreprenori să preia controlul.

Te întrebi cum să devii un conducător mai bun şi mai eficient? Clay Mathile are răspunsul. Urmează-i sfaturile, pune în aplicare metodele învăţate, apoi urmăreşte rezultatele. O să fii uimit să afli că soluţia este la tine, iar schimbarea majoră ce trebuie făcută este în legătură cu atitudinea ta. Citeşte această carte motivaţională pentru a descoperi cum să îţi dezvolţi o afacere de succes care să îţi aducă mai multe satisfacţii, atât financiare, cât şi morale.

Clay Mathile este un om de afaceri ce crede în puterea managementului profesionist. În urma unei dezvoltări uimitoare, în 1993 Clay Mathile a vândut Iams companiei Procter& Gamble pentru suma de 2, 3 miliarde de dolari, în 1993 – aceasta fiind, la acea vreme, cea mai mare tranzacţie exclusiv cash din istoria Procter &Gamble. În prezent, el se ocupă de Aileron, o organizaţie non-profit care ajută afacerile private să aibă succes, să fie profitabile şi să dureze în timp.

CUPRINS:

Prefaţă

INTRODUCERE: Spune „stop" zilei de muncă de 16 ore

Partea întâi: Un mod mai bun de a conduce o afacere

UNU Afacerea ta te conduce pe tine?

DOI Trecerea la managementul profesionist

Partea a doua: Învăţarea managementului profesionist

TREI Cum conduci
Leadership

PATRU Visul tău însoţit de un plan
Strategie

CINCI Creşte-ţi oamenii, creşte-ţi afacerea
Dezvoltarea oamenilor

ŞASE Alinierea afacerii tale cu viziunea ta
Structura afacerii

ŞAPTE Cheile responsabilităţii
Managementul performanţei

OPT Cultura - motorul care îţi pune afacerea în mişcare
Cum să îţi trăieşti valorile

NOUĂ Darul care continuă să fie dăruit
Eficienţa consiliului extern

Partea a treia: Trăirea managementului profesionist

ZECE Afacerea familiei

UNSPREZECE Durabilitatea şi succesiunea

Concluzie

Note
Bibliografie selectivă

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.039 sec