Triunghiurile schimbarii. Calatori in reteau Noului Pamant. Contine 36 carti oracol

Preț: 57,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 182
Format: 13x20

DESCRIERE

Triunghiurile schimbarii. Calatorie in reteaua Noului Pamant - Contine 36 de carti oracol - Camelia Radu


…scoala Triunghiurilor Schimbarii poate fi deschisă de oricine are intenţia sinceră de a cunoaşte.

Găsind triunghiurile limitative care stau la baza nefericirii, suferinţei, bolii, vei putea păşi în triunghi urile trezitoare care vor activa toate potenţele, darurile şi harurile tale în lumina Revelaţiei, Aşezării, Integrării.

Sistemul mi-a fost dezvăluit în timpul iniţierilor, atelierelor conective, pelerinajelor spirituale, în trialog, meditaţii şi prin scris conectiv.

Cartea conţine următoarele nuclee de lumină: triunghiurile schimbării, mesaje de pe Noul Pământ, porţi în Ramania şi două acordaje, Sf. Graal şi Sfera Iniţială.

Vă invit să contemplaţi aceste izvoare de sens în marea bucurie de a fi Împreună–Unul!

…………………………..

Fragment din carte:


Ce este Schimbarea?

Schimbarea înseamnă reamintirea scopului, acela de a fi OM, alinierea tuturor aspectelor Sinelui la acest SCOP, purificarea gândurilor, elevarea sentimentelor, învierea convingerilor, valorizarea divinului din tot, descoperirea darurilor, harurilor, potentelor şi aşezarea în ele, unirea pe fiecare palier de expresie a potenţialului cu manifestul pentru a activa corpul de lumină şi a intra pe Spirala înălţării.

Schimbarea miroase în unii oameni a primăvară, foşnet, prospeţime, verdeaţă, mir, trandafiri, iar în alţii miroase a bătălie, supărare, frică, fugă, acru, aţos, refuz, deznădejde, negare, amăreală, revoluţie ş. a.

Nu au fost inventate atâtea mirosuri câte poate experimenta omul de pe vârful înţelegerii sau opoziţiei sale. Unii curg cu fluviul divin lăsându-se modelaţi, alţii se schimbă cu ţipăt, durere, suferinţă.

Rezultatul este acesta: cu feţele încrâncenate sau destinse, toţi ne transformăm, pentru că Centrul Nostru ne invită să ne schimbăm. Acum e momentul! Profilul Noului Om a fost activat şi din aproape în aproape ne vom calibra la el.

……………………..

Terapia cu iubire

„Iubirea înseamnă schimbare, iar schimbarea adevărată, mare este iubirea de Sens."

Desenaţi o sferă roz, roşie sau de altă culoare pe care o asociaţi cu iubirea. Umpleţi sfera cu acest sentiment, apoi dăruiţi-o partenerului vostru (care poate fi prezent sau absent), copiilor, prietenilor, colegilor, amicilor, oamenilor de pe stradă. Menţineţi cât puteţi imaginea sferei şi trăirea asociată.

Ce vă spune sufletul?

Iubirea înseamnă schimbare, dar şi schimbarea înseamnă iubire, iertarea înseamnă schimbare, dar şi schimbarea înseamnă iertare, frumuseţea înseamnă schimbare, dar şi schimbarea înseamnă frumuseţe.

Schimbarea începe din centrul nostru hidratând, tonifiind, sculptând aceşti muşchi divini. Poate fi ca apa care şlefuieşte piatra sau ca focul care arde impurităţile sau ca aerul care ne dilată nările şi plămânii sau ca PĂMÂNTUL care ne hrăneşte.

Schimbarea mişcă totul pentru a ne contopi cu el. Ca să poţi trăi şi înţelege iubirea e de dorit să inviţi Cerurile să-ţi reveleze sensul fiecărui pas şi, în acest exerciţiu de contemplaţie şi înţelegere, cu tot interiorul acordat şi smerit, să te transformi.

Iubirea nu poate intra în teaca unor cuvinte şi nici nu poate fi susţinută doar de ele. Cuvintele doar te cheamă, deschid uşa.

Iubirea nu trebuie confundată cu un act de căsătorie, cu un telefon grăbit în care îi spui celuilalt „păpuşă, te iubesc" sau cu o maşină pe care i-o cumperi partenerei tale în locul prezenţei tale.

Combustibilul iubirii e schimbarea şi, dacă nu ne transformăm, nu putem fi frumoşi, iertători, iubitori, armonioşi, liniştiţi, împliniţi.

…………………………..

CUPRINS:


Prefaţă

1. Ce este schimbarea?

2. Triunghiurile schimbării

3. Noi şi Triunghiul

4. Mesaje de pe Noul Pământ

5. Mesaje din Ramania

Cuvânt de încheiere


Autor: Camelia Radu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0290 sec