Trezirea din somnul constiintei

Trezirea din somnul constiintei
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 326
Format: 13x20

DESCRIERE

Trezirea din somnul constiintei. De ce apar experientele de trezire si cum sa le facem permanente - Steve Taylor

Cat timp din starea voastra de veghe sunteti pe deplin treji?

Cat de des va impleticiti de-a lungul zilei pe pilot automat, pe jumatate adormiti si fara nici un contact cu voi insiva, in loc sa va simtiti conectati si plini de viata?

In aceasta carte uluitoare, Steve Taylor sugereaza ca starea noastra normala de constiinta este un soi de „somn” din care uneori ne „trezim” la o realitate mai intensa si mai completa.

Trezirea din somn ne furnizeaza poate prima explicatie clara a starilor superioare de constiinta – sau „experiente de trezire”.

Aceasta carte analizeaza:

-metodele prin care fiintele umane, de-a lungul istoriei, au obisnuit sa induca experiente de trezire, inclusiv meditatia, sexul, natura, sporturile, drogurile psihedelice si privarea de somn.

-cum starile superioare de constiinta erau normale si naturale la unele popoare ale lumii (si inca mai sunt in unele cazuri).

-cum putem face ca „trezirea” sa fie din nou starea noastra normala.

Explicand complet experientele de trezire, aceasta carte le face mult mai accesibile si ar putea chiar sa duca la o revolutie a dezvoltarii noastre psihologice ca fiinte umane.

Steve Taylor a tinut cursuri de dezvoltare personala la Universitatea Manchester vreme de mai multi ani. In prezent este cercetator in psihologie transpersonala la Universitatea John Moores Liverpool.

……………………

…consider constiinta umana normala ca pe un soi de aberatie, care duce la conflict si la necazuri, atat la nivel individual cat si in lume. Finalmente, scopul muncii mele este sa ajut fiintele umane – si rasa umana ca intreg – sa transceada aceasta stare aberanta si sa treaca la o stare superioara de a fi, la o stare spirituala permanenta, in care putem trai armonios cu noi insine si cu ceilalti. Steve Taylor


CUPRINS:

Multumiri
Introducere

1.Varietatile de experiente de trezire

2.Dincolo de lumea formei: Experientele de trezire de intensitate ridicata

3.Validitatea experientelor de trezire

4.Perturbarea echilibrului

5.Energia vitala si experientele de trezire

6.Experientele spontane de trezire

7.Alte tipuri de trezire energetica

8.Energia si trezirea

9.Trezirea permanenta

10.Calea catre trezie

Note
Bibliografie
Harta mentala a trezirii din somn
Despre autor

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.041 sec