Trei paşi simpli - O hartă a succesului în afaceri şi în viaţa personală

Trei paşi simpli - O hartă a succesului în afaceri şi în viaţa personală
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-92058-9-1
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 272

DESCRIERE

„Viata nu trebuie sa fie o lupta continua, ci o calatorie plina de bucurii si de satisfactii.“
• Trevor Blake

Intr-un limbaj cat se poate de simplu si de direct, cartea lui Trevor Blake ne arata cum sa ne controlam propriile destine si sa ne formam o mentalitate care sa ne ajute sa avem viata la care am visat dintotdeauna. Autorul este cel mai bun exemplu, demonstrandu-ne ca principiile despre care scrie sunt eficiente: nascut si crescut intr-o familie saraca si cu probleme, fara relatii care sa il ajute sa avanseze in vreun fel, a reusit sa razbeasca si sa ajunga la un nivel de bunastare pe care nici macar el nu si-l imagina.

Analizand cu atentie atributele, aptitudinile si gandirea celor care au reusit prin forte proprii sa-si schimbe din temelii atat vietile lor, cat si pe ale celor din jur, a ajuns la concluzia ca exista trei comportamente care ne pot ajuta sa ne atingem potentialul maxim: modelarea propriei mentalitati, intelegerea diferentelor dintre cei care au cu adevarat succes si restul si – fiindca si partea practica are importanta ei – transformarea ideilor in experiente.

Trei pasi simpli ne ofera o harta a succesului in afaceri si in viata personala, bazata pe legile demonstrate ale fizicii, fiind sprijinita in acelasi timp si de dovezi recente din sfera neurostiintei.

„O lectura inspirationala si provocatoare, care ne invata cum sa ne schimbam mentalitatea si sa ne controlam gandurile, astfel incat sa avem o viata cat mai implinita.“

• Publishers Weekly
Caracteristici
Numărul de pagini: 272
Formatul în cm. (l x L): 13,5 x 20,5
I.S.B.N.: 978-606-92058-9-1

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Prosperitate si Succes

Created in 0.046 sec