Trecerea vrăjitorilor. Călătoria unei femei

Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-8420-85-1
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 296
Format: 13x20

DESCRIERE

O poveste adevărată despre iniţierea unei femei într-o realitate diferită, aflată dincolo de limitele vieţii de zi cu zi.

 


 

În urmă cu aproximativ douăzeci de ani, antropologul Carlos Castaneda a siderat milioane de cititori descriindu-și – sub tutela unui brujo indian yaqui Don Juan – iniţierea într-o realitate alternativă. De această dată, Taisha Abelar, care a fost iniţiată de către femeile din grupul lui Don Juan, își povestește propria „traversare”, în această carte absolut captivantă.

În timpul unei călătorii în Mexic, Abelar intră în legătură cu un grup de vrăjitori și începe un proces riguros de pregătire fizică și mentală, în urma căruia să fie capabilă să depășească limitele percepţiei obișnuite. Trecerea vrăjitorilor detaliază acest proces, transmiţându-ne o imagine cât se poate de practică a responsabilităţilor și pericolelor cu care se confruntă o vrăjitoare. Relatarea acaparatoare a lui Abelar este nepreţuită prin calităţile ei de „manual de vrăjitorie”, de studiu de antropologie și de operă plină de provocări din sfera spiritualităţii feminine.
 
„Fascinant… Lupta autoarei de înfrângere a rezistenţei interioare și strădaniile ei de înţelegere a unor concepte abstracte sunt detaliate într-un mod miraculos. O carte utilă pentru dezvoltarea personală în sfera spiritualităţii feminine.”
 
— Library Journal

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0134 sec