Tratat de dreptul familiei, editia a VIII-a revazuta si completata

Tratat de dreptul familiei, editia a VIII-a revazuta si completata
Preț: 75,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Anul publicării: 2006
Pagini: 766
Categoria: Familiei

DESCRIERE

Personalitate marcanta a dreptului romanesc contemporan, profesor universitar, doctor docent, academician, Ion P. Filipescu a fost unul dintre specialistii cei mai reputati in domeniul dreptului civil, al dreptului familiei si dreptului international privat.
Cu o cariera universitara prodigioasa, 52 de ani fara intrerupere, un record absolut in materie, profesorul Filipescu a fost, de asemenea, un cercetator stiintific la fel de longeviv, arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial International de la Bucuresti si unul dintre primii judecatori ai Curtii Constitutionale a Romaniei.
Aparuta sub semnatura distinsului Profesor, lucrarea prezinta un real interes prin insasi importanta si complexitatea materiei tratate, prin rigoarea stilului stiintific, prin valorificarea atat a celor mai relevante solutii jurisprudentiale, cat si a normelor incidente in materie.
Prezentandu-se ca o lucrare de interes exceptional, lucrarea analizeaza institutiile dreptului familiei in spiritul stiintific caracteristic scolii romanesti de drept civil, tratatul prezentandu-se cu valoarea unui adevarat punct de referinta in materie.
Nivelul stiintific ridicat si punctualitatea cu care sunt tratate problematicile ridicate de regimul dreptului familiei, fac acest tratat un instrument fundamental de studiu atat pentru studenti cat si pentru practicienii dreptului, care vor gasi un punct de plecare in solutionarea diferitelor probleme cu care se confrunta in profesia lor.
Tratatul se prezinta de la sine, noi neputand decat sublinia importanta prezentei acestei monumentale lucrari in biblioteca fiecarui jurist.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.068 sec