Tratat de drept procesual civil. Editia 5

Tratat de drept procesual civil. Editia 5
Preț: 179,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 1216
Categoria: Civil

DESCRIERE

Noua ediţie a Tratatului de drept procesual civil îşi propune, ca şi cele precedente, o actualizare legislativă, doctrinară şi jurisprudenţială firească, indispensabilă pentru orice lucrare didactică şi ştiinţifică. Un obiectiv major a celei de-a V-a ediţii este reprezentat de necesitatea unor abordări sintetice privitoare la principiile şi instituţiile fundamentale preconizate de viitorul Cod de procedură civilă.
Detalii: Tratat de drept procesual civil. Editia 5.
Publicarea Proiectului Codului de procedură civilă a trezit deja un interes deosebit din partea teoreticienilor şi practicienilor dreptului, materializat în numărul semnificativ de studii şi articole publicate în revistele de specialitate. Tratatul pe care îl oferim cititorilor, în prima parte a acestui an, nu-şi propune să dea „soluţii” definitive unor dispute sau controverse doctrinare, ci doar să ofere lectorilor săi - studenţi, teoreticieni şi practicieni ai dreptului - o perspectivă de ansamblu asupra principalelor inovaţii ale viitoarei noastre legislaţii procesual civile.
Nădăjduim că o atare abordare va constitui un imbold şi pentru alţi autori în direcţia aprofundării cercetărilor asupra instituţiilor prefigurate de Proiectul Codului de procedură civilă, iar pentru studenţi un reper semnifi-cativ în inevitabilele lor demersuri pentru cunoaşterea temeinică a viitoarei noastre legislaţii în domeniu.
Data aparitiei: 16 Mar 2010
Nr pagini : 1216

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.018 sec