Tratat de drept civil. Obligatiile - Volumul II. Contractul

Tratat de drept civil. Obligatiile - Volumul II. Contractul
Preț: 120,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Anul publicării: 2009
Pagini: 832
Format: 17x24
Categoria: Civil

DESCRIERE

În literatura juridică din ţara noastră, în ultimul secol, nu există o lucrare în care să fie abordată în profunzime şi cuprinzător, în acord cu evoluţiile care au loc în societate, construcţia teoretică a contractului, privit ca principalul act juridic generator de efecte juridice.

Prezenta lucrare abordează această instituţie a dreptului, constituindu-se într-un demers ştiinţific imperios necesar în spaţiul doctrinei de specialitate.

Al doilea volum al tratatului, consacrat teoriei generale a obligaţiilor în dreptul privat, abordează problematica juridică generală a contractului, nu numai în scop didactic ci, în primul rând, în vederea relevării noilor aspecte şi manifestări ale fenomenului contractual, în sfera căruia au intervenit mutaţii esenţiale, determinate de trebuinţele actuale ale circuitului civil şi comercial.

Realizarea lucrării într-o manieră proprie, problematizările şi soluţiile reţinute şi argumentate se constituie în adevărate repere pentru articularea deplină a unei noi teorii generale a contractului, în acord cu dreptul statelor europene, care să răspundă trebuinţelor sociale din contemporaneitate şi din viitor.

Data aparitiei: Iunie 2009

Numar de pagini: 832

Format: Acad 17x24, legat, cartonat, cu semn de carte

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.019 sec