Trambulina povestilor Teste finale – limba romana, matematica, stiinte, geografie, istorie, educatie civica. Clasa a IV-a

DESCRIERE

Parcurgand filele „Trambulinei povestilor“, elevii au posibilitatea sa se ia la intrecere, in rezolvarea diferitelor cerinte, cu personaje indragite din lecturile studiate in clasele I-IV. Lizuca, Scufita Rosie, Pinocchio, Hänsel si Gretel sunt doar cateva dintre personajele care calauzesc elevii prin lumea minunata a povestilor si pe taramul cunostintelor insusite in orele de limba romana, matematica, stiinte, geografie, istorie, educatie civica.

Concepute in maniera transdisciplinara, testele propuse ofera copiilor posibilitatea de a se obisnui cu modalitatea de evaluare din cadrul tezelor, examenelor ce-i asteapta in clasele de gimnaziu. Cu aceasta carte realizeaza un salt spre noile orizonturi ale cunoasterii pe care le vor descoperi in clasele urmatoare.

Acest auxiliar, realizat intr-o forma grafica deosebita, este util atat elevilor, cat si cadrelor didactice si parintilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.072 sec