Trăiesc, deci mă abţin

Trăiesc, deci mă abţin
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 174
Format: 20,5x22
Categoria: Diete

DESCRIERE

Îi datorez autoarei acestei lucrari o bucata minunata din viata mea. Multa vreme crezusem ca greutatea mea face parte din mine si ca e chiar definitorie. Datorita prieteniei noastre, încrederii si rabdarii ei, azi sunt altcineva, pastrându-mi umorul, care, iata, nu sta în "câteva zeci de kilograme".
TEO TRANDAFIR

Întâlnirea cu Mihaela Bilic mi-a schimbat viata. Poate parea un sablon, o lozinca proptita pe prima pagina doar ca sa vânda cartea. În realitate este exact sentimentul pe care-l am din ziua în care am cunoscut-o pâna astazi, când sriu aceste rânduri.

M-am întâlnit cu ea avand 32 de kilograme în plus fata de ceea ce vedeti astazi în fotografiile cu mine sau în emisiunile pe care le realizez sau la care sunt invitata. Eram fericita ca am nascut un copil sanatos, dar începusem sa am îndoieli ca am procedat bine nepasându-mi ce mâncam si mai ales, cât…

Au fost de ajuns câteva sfaturi, câteva explicatii pe care Mihaela Bilic le da cu calmul si cu siguranta omului care a studiat, care e la curent cu tot ce se descopera pe planeta în materie de nutritie.

Îi ramân recunoscatoare doctoritei Mihaela Bilic nu numai pentru mine, dar si pentru felul în care am învatat sa-mi hranesc copilul. Tot de la ea am retinut ca sursa celor mai multe boli de la maturitate e chiar alimentatia proasta din copilarie, obiceiurile alimentare eronate.

Si v-as spune mai multe, dar cred ca abia asteptati sa cititi cartea unui specialist!

Pofta buna la lectura!
MIHAELA RĂDULESCU


Cuprins:

# Orice, dar cu masura
# De ce nu am reusit pâna acum
# De ce de data asta va fi altfel
# 7 pasi spre success
# Sugestii de meniu
# Notiuni de baza

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.030 sec