Tradari. Altfel de ingeri vol. 2

Tradari. Altfel de ingeri vol. 2
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 352
Format: 13x20

DESCRIERE

DRU ANDERSON

Departe de a fi vreun înger

Gata! Până aici cu fetiţa drăguţă!

Lumea Reală e un loc înspăimântător. Întrebaţi-o despre asta pe Dru Anderson, o fată dură care a pus la pământ un număr destul de mare de tipi răi. E înarmată, periculoasă, şi gata să lupte mai întâi şi abia pe urmă să stea la discuţii. Aşa că o să dureze ceva timp până să-şi dea seama în cine se poate încrede.

Sărmana Dru... Părinţii ei au dispărut cu multă vreme în urmă. Graves, prietenul ei cel mai bun (şi singurul!), a fost muşcat de un vârcolac. Şi tocmai a aflat că sângele care îi circulă şi ei prin vene nu este în totalitate uman. Christophe, misteriosul şi chipeşul ei salvator, o ţine ascunsă la o şcoală secretă pentru djamphiri şi vârcolaci adolescenţi. O problemă ar fi că Dru este singura fată de acolo. Vestea proastă: instinctul ucigaş îi spune că unul dintre colegi vrea să o vadă moartă.

Cu toţi ochii aţintiţi asupra ta, să descoperi un trădător în Ordin nu e tocmai un lucru care poate rămâne fără urmări…

Lili St. CrowLILI ST. CROW s-a născut în New Mexico şi a călătorit prin toată lumea, tatăl ei fiind angajat în Forţele Aeriene Americane. S-a îndrăgostit de scris la vârsta de zece ani şi până în prezent a publicat o mulţime de cărţi, printre care seriile Strange Angels (Altfel de îngeri), Dante Valentine, Jill Kismet, The Society şi The Watcher. Locuieşte la Vancouver, Washington, împreună cu soţul şi copiii ei şi o mulţime de pisici.
Pentru mai multe detalii, vizitaţi site-ul www.lilistcrow.com.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.047 sec