Trădarea

Trădarea
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-719-645-0
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 400
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

Robin ştia că Paul nu era perfect. Dar fiindcă el i-a spus că sunt foarte norocoşi că s-au întâlnit, ea l-a crezut.

În atmosfera stranie a Marocului, Paul e aşa cum a visat Robin: pasional, talentat, competent. E convinsă că aici va rămâne în sfârşit însărcinată.

Când însă Paul dispare brusc, iar Robin se trezeşte principala suspectă în ancheta poliţiei, totul se schimbă.

Pe măsură ce începe să afle adevărul, Robin rătăceşte din atmosfera decadentă ce învăluie Casablanca în arşiţa nemiloasă a deşertului Sahara, prinsă într-un vârtej tot mai terifiant din care nu ştie dacă va reuşi să scape.

Cu talentul său de a scrie romane care te ţin cu sufletul la gură, dar te şi îndeamnă la meditaţie, Douglas Kennedy te invită într-o călătorie palpitantă în inima întunericului, adresându-ţi totodată o provocare: ce ai face dacă viaţa ta ar depinde tocmai de această călătorie?

"Kennedy are o înţelegere profundă a personajelor feminine sofisticate, dar nefericite." Daily Mirror

"O poveste de dragoste noir, superb scrisă." The Times


"O aventură psihologică sub soarele arzător al deşertului." New Statesman

Douglas Kennedy s-a născut în Manhattan în 1955, dar a călătorit enorm, locuind mai mulţi ani în Australia, apoi în Irlanda.
Romanele sale au fost traduse în peste 22 de limbi, înregistrând un succes uriaş de piaţă şi bucurându-se deopotrivă de aprecierea masivă a criticii. În 2006, lui Douglas Kennedy i s-a decernat distincţia de Cavaler al Ordinului Artelor şi Literelor, iar în 2009 a primit Grand Prix du Figaro, acordat de cotidianul Le Figaro.
La Editura Trei, de acelaşi autor, au apărut: Clipa, Cinci zile, Farmecul discret al vieţii conjugale, Jocurile destinului, Nu pleca…, O relaţie specială, Tentaţia.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.022 sec