Totul va fi bine! Manualul optimistului desăvârşit

Totul va fi bine! Manualul optimistului desăvârşit
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 256
Format: 13x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Emily Joy nu-şi găseşte niciodată liniştea. Medic generalist cu o familie tot mai mare, cu un soţ care are o viziune cam sumbră asupra vieţii şi cu un cabinet plin de pacienţi, ea a fost cruţată de monotonia serilor petrecute cu un pahar de vin în mână şi cu un singur gând în minte: cel de a se concentra la temele şcolare de a doua zi ale copiilor.
Cu toate acestea, conducându-i pe cititori într-o călătorie emoţionantă, deseori amuzantă care porneşte din curtea unui spital din agitata Sierra Leone, ţară pe atunci sfâşiată de războiul civil, pentru a-i duce tocmai în mijlocul haosului familial din bucătăria unei locuinţe obişnuite, autoarea îşi propune cu hotărâre să descopere însuşi sensul existenţei şi concluzionează că, oricât am filozofa, numai satisfacerea necesităţilor de bază ale vieţii ne face fericiţi.
Cartea ei, Totul va fi bine! Manualul optimistului desăvârşit, este o lectură obligatorie pentru oricine s-a întrebat vreodată care-i sensul existenţei sale, dar a fost prea ocupat pentru a-l descoperi.


Emily Joy

EMILY JOY s-a născut în arhipelagul Hebridele Exterioare din Scoţia şi a urmat cursurile Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii Edinburgh. A profesat, pe rând, în Noua Zeelandă, Anglia şi Sierra Leone, ca să revină în final în ţara ei natală.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.040 sec