TOTUL DIN INTREG consideratii profunde, pentru o viata mai inalta

TOTUL DIN INTREG consideratii profunde, pentru o viata mai inalta
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-028-6
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 216
Format: 14x20
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Ii multumesc Creatorului pentru maretia simplului fapt ca exist! Cum sa nu fiu recunoscator pentru tot ce se petrece cu mine? Am trecut printr-un veritabil proces de metamorfoza si astfel am ajuns la nivelul la care primesc, cu bucurie, toate experientele din viata mea. Teama a luat forma curajului, ura a redevenit iubire, adevarul a luat locul minciunii, confuzia a fost inlocuita de luciditate, panica a devenit siguranta, iar eu m-am transformat deodata, in cel pe care-l visam. Toate acestea s-au petrecut intr-o fractiune de secunda. Cum? Acceptand faptul ca Dumnezeu curge liber prin mine. A fost nevoie doar de o fractiune magica de secunda, pentru ca Lumina sa absoarba tot intunericul din viata mea. Nu pot sa exprim in cuvinte, multumirea deplina care ma cuprinde in acest moment. Ma simt smerit si sunt mandru, in acelasi timp, ca sunt fiul lui Dumnezeu!

O singura sclipire iti poate schimba radical, intreaga viata. Tot ce ai cautat pana acum, se afla deja in tine. In interiorul tau vesnic, salasluieste un tezaur spiritual pregatit in orice clipa sa iti ofere cea mai inalta versiune a ta.

Daca iti vei cauta pacea interioara, in exterior, cine va mai ramane acasa? Sinele Tau Adevarat iti poate arata calea catre pace, armonie, incredere si implinire launtrica. Cum ar arata viata ta, daca fiecare experienta ar fi o adevarata celebrare a bucuriei de a fi? Atunci ai trai Raiul pe Pamant.

A sosit clipa sa te conectezi cu Puterea Cosmica, pentru a scoate la iveala toate raspunsurile pe care le-ai cerut. Iar dupa ce vei dobandi cunoasterea, vei trece la experimentarea cunoasterii. Si iti vei construi viata, dupa chipul si asemanarea Sufletului tau.

Cartea “Totul din Intreg” a fost scrisa in doar 13 zile, in urma unui proces de dictare interioara. Ea contine mesaje provenite din Adevarata Realitate, aflata dincolo de aparențele fizice. Aceasta carte te conduce in Centrul Fiintei Tale si iti arata cum poti trai in pace si liniste interioara, pe tot parcursul vietii. Fara frica, fara indoiala. Esti gata pentru aceasta calatorie catre Libertate?

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec