Toate secretele pentru a obtine Permisul de Conducere - Ion Herea 2015

Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

Toate secretele pentru a obtine Permisul de Conducere - Ion Herea
Cartea este scrisa intr-un stil usor de citit si de inteles. Din ea chiar aflati toate secretele promovarii examenului pentru permis, din prima incercare.

Toate indemnurile care va sunt adresate, sunt urmarea unei bogate experiente ca instructor auto si ca profesor de legislatie rutlera, activitati desfasurate cu un succes deosebit.

Foarte rar se intampla ca un elev pregatit de autorul acestei lucrari, sa nu ia examenul din prima incercare.

In "Prima parte" aflati cum sa invatati repede si eficient, pentru proba de legislatie a examenului de obtinere a permisului de conducere.

Autorul are o parere deosebita de a mea, in ce priveste importanta studierii temeinice a legislatiei. Dansul spune sa cititi "Noul cod rutier" o singura data.

Eu indemn elevii sa invete bine legislatia rutiera. Dar ii putem trece cu vederea acest lucru, avand in vedere scopul propus (de a va ajuta sa invatati rapid raspunsurile corecte la intrebari).

De fapt, cu ajutorul explicatiilor din "lntrebari de examen explicate", veti invata destul de bine si legislatia rutiera.

In "Partea a doua" gasiti explicatii in legatura cu aspecte din legislatie considerate de elevi mai dificile. Mai aflati si mici "trucuri" prin care veti retine mai usor raspunsurile corecte la intrebarile de examen...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0167 sec