Toate acestea le vei face si tu... Si chiar mai multe. Fizica schimbarii

Toate acestea le vei face si tu... Si chiar mai multe. Fizica schimbarii
Preț: 23,95 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 311
Format: 13x20

DESCRIERE

Noua paradigma spirituala se va naste din umbrele superstitiei religioase, atunci cand se va intelege clar ca intelepciunea straveche si stiinta contemporana spun acelasi lucru." - Greg Simmons
In toate acestea le vei face si tu... si chiar mai multe, autorul relateaza experientele unui studiu care se intinde pe durata a douazeci si cinci de ani, sub indrumarea unui maestru invatator intr-o scoala de intelepciune straveche. Autorul tinand cursuri cu peste douzeci de mii de studenti in ultimii noua ani, raspunde prin aceasta carte la peste doua sute de intrebari ale oamenilor care cauta adevarulrile stravechi:
Cum imi incep iluminarea?
Cum sa atrag relatii pozitive si sanatoase?
Exista o cale de mijloc intre complacerea si abstinenta?
Care e stiinta acceptarii?
Care e semnificatia copiilor in viata noastra?
Care e atitudinea care activeaza cancerul?

In aceasta carte extraordinara Greg Simmons explica cum Mintea lui Dumnezeu -un concept antic -, Imparatia Cerurilor - un concept religios - si observatorul - un concept stiintific contemporan - sunt toate acelasi lucru.
Aceasta carte descrie adevarata calatorie spirituala. Este filosofie si stiinta, si totodata dovada ca ceea ce Iisus a afirmat acum peste 2000 de ani, este in continuare adevarat.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec