Teste-grilă pentru examenele de admitere în profesiile juridice. Drept procesual civil

Teste-grilă pentru examenele de admitere în profesiile juridice. Drept procesual civil
Preț: 36,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2014
Pagini: 230
Categoria: Civil

DESCRIERE

”Testele-grila și-au demonstrat utilitatea și eficiența atat in procesul de invațamant juridic, cat și in cadrul examenelor și concursurilor care au drept scop selectarea candidaților ce vor sa imbrațișeze o profesie juridica; acestea prezinta avantaje precum: posibilitatea verificarii intr-un timp scurt a unei arii vaste din tematica de examen, rapiditatea și ușurința corectarii, obiectivitatea evaluarii și acuratețea rezultatelor afișate etc.

Lucrarea Teste-grila pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept procesual civil se adreseaza studenților și absolvenților facultaților de drept care vor sa-și verifice cunoștințele de drept procesual civil in vederea susținerii examenelor din timpul facultații și a concursurilor pentru exercitarea profesiilor juridice (magistratura, avocatura etc.).

Lucrarea Teste-grila pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept procesual civil conține teste-grila cu grade diferite de dificultate, intocmite prin folosirea unor tehnici variate, iar unele raspunsuri conțin explicații necesare ințelegerii corecte a materiei și a regulilor de soluționare a testelor.”

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.052 sec