Teste grilă pentru concursuri și examene. Editia 5

Teste grilă pentru concursuri și examene. Editia 5
Preț: 69,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-27-0008-9
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 400
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Data aparititei: Mai 2014

”Deja celebre in toate facultatile de drept, testele grila au devenit in ultimul deceniu un elementsine qua non al profesiilor juridice. Examen de licenta. Admitere INM. Admitere in magistratura. Admitere in profesia de avocat. Definitivat sau promovare in profesie. Niciunul dintre aceste concursuri nu poate fi trecut fara testul grila, cea mai raspandita modalitate de examinare si, totodata, calea cea mai sigura de fixare a cunostintelor juridice, bazata pe gandirea logica.

Aceasta carte, aflata la a cincea editie, reprezinta deja un reper printre candidatii care invata pentru magistratura si avocatura. Am reunit sub o singura coperta toate materiile (civil, procedura civila, penal, procedura penala), fiind, si de data aceasta, cea mai cuprinzatoare lucrare de grile.

Avand in vedere ampla reforma legislativa, ce se incheie odata cu intrarea in vigoare a noilor coduri penale, noutatea acestei editii o reprezinta faptul ca toate grilele, inclusiv cele de penal si procedura penala, sunt alcatuite dupa noile coduri, conform bibliografiei si programei stabilite de Institutul National al Magistraturii, respectiv, Institutul National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor, pentru examenele din 2014.”

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec