Teste grilă pentru concursuri şi examene

DESCRIERE

Deja celebre în toate facultăţile de drept, testele grilă au devenit în ultimul deceniu un element sine qua non al profesiilor juridice. Examen de licenţă. Admitere în magistratură. Intrare în barou. Definitivat sau promovare în profesie. Niciunul dintre aceste concursuri nu poate fi trecut fără testul grilă, cea mai răspândită modalitate de examinare şi, totodată, calea cea mai sigură de însuşire a cunoştinţelor juridice, bazată pe gândirea logică.
Tuturor candidaţilor care învaţă deja pentru examene sau concursuri, dar şi studenţilor care au pornit abia acum în explorarea dreptului, le-am pregatit peste 1500 de grile, cu întrebări relevante, structurate pe materii: drept civil, drept procesual civil, drept penal, drept procesual penal. Pentru autotestare, ultimul capitol cuprinde o serie de 5 teste recapitulative (a câte 100 de întrebări), fiecare în parte putând fi privit ca un examen adevărat.
Autorii lucrării sunt cadre universitare, formatori la Institutul Naţional al Magistraturii şi lectori la Institutul Naţional pentru Pregatirea şi Perfecţionarea Avocaţilor, cu o bogată experienţă în redactarea acestui gen de teste, fiind ei înşisi membri în multe comisii de examinare.
Data: 05.05.2010
240 pagini

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.043 sec