Teste-grila. Drept procesual civil. Editia a II-a Pentru examenele de admitere in profesiile juridice

Teste-grila. Drept procesual civil. Editia a II-a Pentru examenele de admitere in profesiile juridice
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-673-634-3
Anul publicării: 2015
Pagini: 230
Categoria: Civil

DESCRIERE

Noua ediție a Testelor-grila este imbunatațita, in primul rand, prin colaborarea celor doua autoare, care exercita profesii juridice diferite (judecator, avocat), dar care au – in egala masura – și experiența didactica in materia dreptului procesual civil. In al doilea rand, lucrarea este completata cu noi grile și cu teste recapitulative, avand grade diferite de dificultate, intocmite prin folosirea unor tehnici variate, iar unele raspunsuri conțin explicații necesare ințelegerii corecte a materiei și a regulilor de soluționare a testelor.

De asemenea, elaborarea acestei a doua editii a fost determinata de modificarile aduse Codului de procedura civila prin Legea nr. 138/2014, Decizia Curții Constituționale nr. 462/2014, Decizia Curții Constituționale nr. 558/2014.

Testele-grila și-au demonstrat utilitatea și eficiența atat in procesul de invațamant juridic, cat și in cadrul examenelor și concursurilor care au drept scop selectarea candidaților ce vor sa imbrațișeze o profesie juridica; acestea prezinta avantaje precum: posibilitatea verificarii intr-un timp scurt a unei arii vaste din tematica de examen, rapiditatea și ușurința corectarii, obiectivitatea evaluarii și acuratețea rezultatelor afișate etc.

Lucrarea de fața se adreseaza studenților și absolvenților facultaților de drept care vor sa-și verifice cunoștințele de drept procesual civil in vederea susținerii examenelor din timpul facultații și a concursurilor pentru exercitarea profesiilor juridice (magistratura, avocatura etc.).

Date tehnice

  • Titlu: Teste-grila. Drept procesual civil. Editia a II-a
  • Pret: 39, 00 RON
  • ISBN: 978-606-673-634-3
  • Format: Academic
  • Pagini: 230

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.207 sec