Teste grila. Drept penal si procedura penala. Editia a III-a, revazuta si adaugita

Teste grila. Drept penal si procedura penala. Editia a III-a, revazuta si adaugita
Preț: 60,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2012
Pagini: 400
Format: 17x24

DESCRIERE

Data aparitiei: Iulie 2012Lucrarea Teste grila. Drept penal si procedura penala cuprinde peste 1.200 de grile elaborate de autor din materiile drept penal (partea generala si partea speciala) si procedura penala, integrand ultimele modificari aduse Codului penal prin Legea nr. 27/2012 in materia prescriptiei si prin Legea nr. 67/2012 privind confiscarea extinsa sau Codului de procedura penala prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 121/2011 in materia judecatii in cazul recunoasterii vinovatiei, precum si prin Legea nr. 28/2012 privind valorificarea bunurilor mobile sechestrate.

Cea de-a treia editie este imbogatita cu peste 150 de grile, dar si cu noi explicatii utile la raspunsurile grilelor, cu scopul de a deprinde mai usor mecanismul rezolvarii acestora.

Avand in vedere apropiata intrare in vigoare a noilor coduri, autorul, membru al Comisiilor de elaborare a Proiectelor Noului Cod penal si Noului Cod de procedura penala, propune si peste 200 de grile din materia acestora.

Cartea Teste grila. Drept penal si procedura penala acopera intreaga tematica solicitata la examenele de licenta, admitere la Institutul National al Magistraturii, in magistratura sau avocatura, promovare in functii de executie a magistratilor, la examenul de capacitate al magistratilor stagiari, respectiv definitivat al avocatilor stagiari.

Dificultatea sporita a grilelor propuse, numarul acestora, dar si continutul astfel conceput incat sa acopere structura actualelor examene in domeniul juridic recomanda cartea ca pe unul dintre cele mai utile si performante instrumente in verificarea si evaluarea rapida, dar temeinica a cunostintelor in domeniul penal si procesual penal.

Date tehnice

Titlu: Teste grila. Drept penal si procedura penala. Editia a III-a, revazuta si adaugita
Pret: 60,00 RON
ISBN: 978-973-127-852-0
Format: Academic 17x24 mm
Pagini: 400

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0538 sec