Teste de inteligenta IQ 5

Teste de inteligenta IQ 5
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 208
Format: 13x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Seria Testelor de inteligenta continua cu 400 de probleme noi, pentru exersare si imbunatatirea rezultatelor la testarile in conditii de concurs.In ultimii 25 de ani, testele de acest tip au inceput sa fie utilizate pe scara larga, deoarece angajatorii trebuie sa se asigure ca plaseaza de la bun inceput indivizii potriviti in posturile potrivite.

Exercitiile din cartea de fata prezinta totodata avantajul suplimentar al exersarii creierului, ale carui performante pot fi sporite prin exercitii si ingrijire, la fel ca toate partile corpului. Cercetarile recente au aratat ca celulele cerebrale dezvolta permanent conexiuni noi si puternice, iar creierele adulte pot genera si ele celule noi, indiferent de varsta.

Pentru a va oferi oportunitatea de a practica toate tipurile de intrebari pe care este probabil sa le intalniti in testarile reale, testele care au fost compilate in mod special pentru aceasta carte sunt multidisciplinare si includ intrebari de natura verbala, numerica si grafica, dar si intrebari suplimentare ce implica procese de gandire logica si in acelasi timp un grad de gandire laterala.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0826 sec