Testamentul in noul Cod civil Studii teoretice si practice

Preț: 54,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-673-087-7
Anul publicării: 2013
Pagini: 496

DESCRIERE

Volumul de fata reprezinta o analiza teoretica a materiei testamentului astfel cum este ea reglementata in noul Cod civil. Fiind realizata de un notar public, cartea cuprinde importante aspecte practice deosebit de utile celor care trebuie sa solutioneze cereri in domeniu.

Aparent, ea se adreseaza in special notarilor publici, insa, datorita formei in care este organizata materia, se dovedeste utila si celorlalte profesii din lumea juridica precum si studentilor. Ea va putea fi folosita la fel de bine de catre notari – pentru care succesiunile reprezinta un domeniu principal de activitate – cat si de judecatori, avocati, mediatori – care au posibilitatea sa cunoasca in acest fel practica si uzantele notariale.

Avantajul volumului sta in principal in aceea ca el reprezinta o analiza teoretica, dublata permanent de aspectele practice aferente fiecarui domeniu discutat. Este o imbinare a teoriei cu practica, realizata de o asemenea maniera, incat discutia despre lege nu mai ramane intr-un mediu abstract, ci se transfera in mediul palpabil al situatiilor practice. Pentru autoare, legea nu este doar un simplu material de analiza ci un instrument pus in slujba oamenilor.
Date tehnice

Titlu: Testamentul in noul Cod civil
Pret: 54,00 RON
ISBN: 978-606-673-087-7
Format: A5
Pagini: 496

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0194 sec