Test your business english vocabulary

Test your business english vocabulary
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 112
Categoria: Engleza

DESCRIERE

Test Your Business English Vocabulary aceasta carte va ajuta la derularea unor afaceri de succes, posibilitatea de a va angaja in dialog cu potentialii parteneri de afaceri, accesul la noi furnizori si piete de desfacere presupun insusirea englezei de afaceri. Cele 47 de capitole ale cartii va ofera posibilitatea de a invata prin exercitii un limbaj care acopera o multime de domenii ale economiei: comert finante contabilitate corespondenta... de afaceri si contractuala management transporturi asigurari "Test Your Business English Vocabulary" va da si posibilitatea verificarii cunostintelor asimilate folosind cheia exercitiilor si vocabularul englez-roman din finalul lucrariiTest your business english vocabular.

Test your business english vocabulary
Test your business english vocabulary
Autor: Alexander Hollinger
Editura: TEORA
Pagini: 112
Categoria: Exercitii, texte
Preţ: 12, 00 lei
stoc zero
Opţiuni
- recomandă unui prieten
- cere mai multe informaţii
- adaugă un comentariu
DESCRIERE
Derularea unor afaceri de succes, posibilitatea de a va angaja in dialog cu potentialii parteneri de afaceri, accesul la noi furnizori si piete de desfacere presupun insusirea englezei de afaceri.

Cele 47 de capitole ale cartii va ofera posibilitatea de a invata prin exercitii un limbaj care acopera o multime de domenii ale economiei:

comert
finante
contabilitate
corespondenta de afaceri si contractuala
management
transporturi
asigurari
"Test Your Business English Vocabulary" va da si posibilitatea verificarii cunostintelor asimilate folosind cheia exercitiilor si vocabularul englez-roman din finalul lucrarii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.052 sec