Terapii Complementare in Cancer - Pavel Chirila

Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 188
Format: 13x20

DESCRIERE

Indemnul de a publica aceasta carte a venit dintr-o realitate dureroasa: o separatie la fel de dureroasa intre cele doui medicini. O pacienta cu acncer mi-a relatat o intamplare. Fiind devastata interior de sansele mici de vindecare ale cancerului, l-a intrebat pe oncolog daca poate face si tratament cu plante pentru protectie fata de citostatice sau pentru a avea o sansa in plus. Oncologul i-a raspuns ca daca indrazneste sa ia vreo planta, la el sa nu mai vina si sa-si caute alt oncolog. Oncologia alopata este o metoda oficiala lucrand cu standarde, fiind agreata fara rezerve de oficiali, finantatori, industria Pharma, oficialii responsabili ai invatamantului medical si Ministerului Sanatatii, presa si cea mai mare parte din bolnavii care vin cu incredere la doctor. Aceasta medicina foloseste citostatice, chirurgie oncologica si radioterapie si in ciuda limitelor lor, nimeni nu le contesta.
Terapiile alternative si complementare pe de alta parte sunt tratate ca un fel de cenusareasa vesnic contestata dar niciodata invinsa pentru ca bolnavii, in ciuda sfaturilor potrivnice, uneori vehemente, continua sa le ceara si sa apeleze la ele.

Cumparand aceasta carte, contribui la o donatie pentru construirea primei clinici de recuperare oncologica din Romania, Clinica Nera!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0227 sec