Terapia Teta – Scoaterea la lumină a convingerilor ascunse - Cum să îţi resetezi mintea subconştientă în scopul vindecării interioare profunde - Vianna Stibal

Preț: 34,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-756-042-8
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 224
Format: 13x20

DESCRIERE

 - Ne temem de foarte multe ori de scoaterea la lumină a convingerilor noastre ascunse de pe nivelurile cele mai profunde ale minţii noastre subconştiente şi încercăm să le acoperim cu noi afirmaţii pozitive sau alte programe. Acestea nu pot înlocui însă procesul transformator al explorării, înţelegerii şi corectării pe nivelurile profunde ale convingerilor pe care ni le-am creat în această viaţă sau în vieţile noastre anterioare. Acesta este principiul scoaterii la lumină a convingerilor ascunse.

 

Convingerile se solidifică la fel cum se formează amintirile în interiorul creierului – dar cum le putem schimba?

Terapia Teta este o metodă revoluţionară de vindecare concepută de Vianna Stibal, care se bazează pe conectarea cu undele cerebrale teta, cu scopul de a permite un proces de vindecare emoţională şi fizică pe nivelurile profunde, prin schimbarea convingerilor care te autolimitează.

 

Dacă vei citi această carte dedicată adepţilor Terapiei Teta, vei învăţa:

  • care sunt cei cinci paşi ai procesului de scoatere la lumină a convingerilor ascunse;
  • cum poţi identifica convingerile esenţiale şi care sunt cele 10 metode de schimbare a acestora;
  • când trebuie să ştergi o convingere şi când o poţi folosi ca pe un fundament pentru producerea unor schimbări pozitive;
  • care sunt cele mai comune greşeli atunci când aplici metoda de scoatere la lumină a convingerilor ascunse şi în ce fel le poţi evita în practica ta terapeutică.

Cartea conţine exemple preluate de la seminariile Viannei, furnizându-ţi în acest fel instrumentele necesare pentru a putea scoate la lumină convingerile ascunse, care vor facilita un proces de vindecare profundă ce îţi va schimba în bine viaţa – ţie şi clienţilor tăi.

Vianna Stibal este artistă, autoare, instructoare şi cititoare intuitivă. De la sediul ei din Montana, Statele Unite, ea este dedicată răspândirii în întreaga lume a paradigmei sale vindecătoare, scop în care a pregătit nenumăraţi instructori şi terapeuţi teta care operează în peste 180 de ţări. Printre altele, Vianna realizează seminarii în întreaga lume, la care participă oameni aparţinând celor mai variate rase, credinţe şi religii, cărora le predă Terapia Teta. ..

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0171 sec