Terapeutica bolilor spirituale

Terapeutica bolilor spirituale
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2001
Pagini: 704
Format: 17x24

DESCRIERE

Într-o lume în care apasarea duhului nelinistit al acestui veac sporeste fara încetare numarul celor mutilati sufleteste, singura „chirurgie reparatorie" cu sanse de reusita se practica doar în spitalul lui Hristos. Cufunda-te în cartea lui Jean-Claude Larchet: vei întâlni acolo minunea medicinii fara de arginti...

„În vremea calcarii poruncii de catre Adam, diavolul s-a straduit sa raneasca si sa întunece omul cel launtric, mintea care conduce si priveste spre Dumnezeu. De atunci, ochii lui au privit catre cele rele si catre patimi, ramânând închisi fata de bunurile ceresti. Prin urmare, asa de grav a fost ranit, încât nimeni nu putea sa-l vindece (...) nici unul dintre drepti, dintre Parinti, dintre profeti sau patriarhi n-a putut sa vindece sufletul care fusese de la început ranit cu o rana nevindecabila. A venit Moise, dar nu a putut sa aduca o vindecare completa. Au urmat preotii, darurile, zeciuielile, arderile de tot si toate celelalte mijloace de îndreptare care existau în vremea Legii; dar sufletul n-a putut fi vindecat de curgerea cea necurata a cugetelor celor necurati, si toata dreptatea ei n-a putut sa-l vindece.”
Era limpede ca omenirii îi trebuia, dupa cum spune Sfântul Ioan Scararul, un doctor, un chirurg a carui pricepere sa fie pe masura marimi bolii si ranilor ei. Sigur Iisus Hristos, ca Dumnezeu Care S-a facut om, ramânând în acelasi timp Dumnezeu, era doctorul potrivit, si de acea, pentru ca numai El putea sa-l vindece pe om, Dumnezeu Tatal, din nesfârsita Sa mila si iubire fata de neamul omenesc si ca raspuns la plânsetele si rugaciunile profetilor si ale multimii de sfinti, L-a trimis pe pamânt.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.048 sec