Taxa pe valoarea adaugata, de la teorie la practica

Preț: 47,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2012
Pagini: 180

DESCRIERE

Data aparitiei: Decembrie 2012


Cartea Taxa pe valoarea adaugata, de la teorie la practica, scrisa de Raluca Tutu, imbina cu succes informatiile teoretice cu cele de jurisprudenta romaneasca si europeana si, nu in cele din urma, cu studii de caz.

Lucrarea contine, de asemenea, referinte din jurisprudenta europeana, care arata cum a evoluat si cum este in momentul de fata abordarea legala europeana fata de TVA.

Cartea Taxa pe valoarea adaugata, de la teorie la practica mai cuprinde informatiireferitoare la exceptii, scutiri si cote diferentiate de TVA, cum ar fi activitatile din turism, bunurile second-hand, obiectele de arta, antichitati si alte asemenea activitati.

Taxa pe valoarea adaugata, de la teorie la practica se adreseaza tuturor persoanelor care vin in contact cu aceasta, fie ca vorbim de contribuabili, sau de cei care lucreaza cu acest instrument fiscal, agenti economici sau companii.

Totodata, cartea prezinta aspecte importante pentru consultantii fiscali, contabili, juristi si alti specialisti din domenii conexe, vizand, in primul rand, punerea in practica a unor prevederi fiscale tehnice.
Date tehnice

Titlu: Taxa pe valoarea adaugata, de la teorie la practica
Pret: 47, 00 RON
ISBN: 978-606-93313-3-0
Format: 13x20
Pagini: 180

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0370 sec