Taxa pe valoarea adăugată

Taxa pe valoarea adăugată
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2010
Pagini: 184
Format: 14,7x20,5
Categoria: Contabilitate

DESCRIERE

Orice lucrare avand ca obiect fiscalitatea din Romania este expusă modificărilor successive ale legislaţiei. Cu toate acestea, autorul şi-a propus obiectivul ambiţios de a impărtăşi experienţa profesională şi practica dobandită ca profesionist al impozitelor indirect sub forma unei sinteze a legislaţiei care reglementează TVA, in Romania, la data de 1 aprilie 2009. In acest scop, au fost selectate numai informaţiile esenţiale privind TVA, astfel incat utilitatea lucrării să se conserve in timp, ca o măsură preventivă in faţa modificărilor viitoare.

Pe langă prezentarea sintetică a principalelor concepte cu care operează TVA cu referinţă la articolele Codului fiscal al Romaniei, trebuie remarcate inventarul legislaţiei relevante din Romania şi din Uniunea Europeană, la care se adaugă un index tematic al deciziilor Curţii de Justiţie a Comunităţilor Europene (jurisprudenţa din domeniul TVA). Aceste informaţii fac lucrarea să fie potenţial utilă tuturor cititorilor, indiferent de gradul de familiarizare al acestora cu problemele specifice taxei pe valoarea adăugată.

Emilian Duca este doctor in economie, consultant fiscal şi un asiduu comentator al aspectelor fiscal in presa economică din Romania. Experienţa sa este rezultatul atat al unui stagiu in aparatul central al administraţiei publice, cat şi al consultanţei fiscale şi de afaceri acordată unor companii de mare anvergură, din ţară şi din străinătate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec