Supranatural - cum pot oamenii obişnuiţi să facă lucruri neobişnuite - Joe Dispenza

Preț: 68,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-913-538-9
Anul publicării: 2020
Pagini: 576
Format: 13x20

DESCRIERE

Supranatural - cum pot oamenii obişnuiţi să facă lucruri neobişnuite

    Această carte nu este doar despre vindecare, deşi include poveştile unor oameni care şi-au schimbat starea de sănătate în mod semnificativ şi care au reuşit cu adevărat să determine regresul bolilor de care sufereau -, ci îţi oferă, totodată, şi instrumentele de care ai nevoie pentru a face şi tu acelaşi lucru. Aceste realizări în ceea ce priveşte vindecarea au devenit un lucru destul de obişnuit în cadrul comunităţii noastre de cursanţi. Paginile pe care urmează să le citeşti conţin informaţii din afara convenţionalului, informaţii care nu ajung la sau nu sunt înţelese de
majoritatea oamenilor. Cartea se bazează pe o evoluţie a învăţăturilor şi a practicilor noastre, evoluţie al cărei rezultat însemnat a fost acela de a le forma cursanţilor noştri abilitatea de a aprofunda aspectele şi mai mistice ale lucrurilor despre care îi învăţăm. Şi, bineînţeles, sper ca ea să constituie puntea de legătură între lumea ştiinţei şi lumea misticismului.
    Am scris această carte pentru a-i învăţa pe oameni să se deprindă cu ceea ce am crezut dintotdeauna că este posibil atunci când cineva atinge nivelul următor de înţelegere. Am vrut să demonstrez lumii că putem crea o viaţă mai bună pentru noi înşine şi că nu suntem nişte fiinţe liniare care duc nişte existente liniare, ci fiinţe dimensionale ale căror existenţe sunt, de asemenea, dimensionale. Sper că lectura acestei cărţi te va ajuta să înţelegi că deţii deja tot ce e necesar din punct de vedere anatomic, chimic şi fiziologic pentru a-ţi atinge potenţialul supranatural, care este acum în repaus şi care aşteaptă să fie scos la lumină şi activat. (Joe Dispenza)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0185 sec