Supertehnici de comunicare - 54 de strategii pentru a clădi relații, a aduce bucurie și a dobândi prosperitate

Supertehnici de comunicare - 54 de strategii pentru a clădi relații, a aduce bucurie și a dobândi prosperitate
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-588-770-1
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 240
Format: 13x20

DESCRIERE

Alan C. Fox pune în supertehnicile sale tot ce a învăţat din finanţe, artă, afaceri imobiliare şi viaţa de familie. În articole şi în conferinţe, activităţi filantropice şi interviuri, el îşi încurajează publicul să gândească pragmatic şi să se bucure de micile victorii cotidiene.
Succesul depinde, în primul rând, de relaţiile pe care le ai. Foloseşte supertehnicile de comunicare pentru a obţine tot ce este mai bun de la viaţă.

Cărțile acestea sunt lecții de viață. Pentru noi toți.

Alan C. Fox consideră că a avut parte de mai multe vieţi pe parcursul ultimilor 74 de ani. A obţinut diplome universitare în contabilitate, drept, educaţie şi scriere profesionistă. A fost supervizor financiar pentru o importantă firmă de contabilitate, apoi şi-a înfiinţat propria firmă de avocatură, iar în 1968 a fondat o companie imobiliară care deţine şi administrează peste 70 de proprietăţi prospere, situate în 11 state americane. De asemenea, este fondatorul, editorul şi proprietarul publicaţiei Rattle, una dintre cele mai respectate reviste literare din SUA, şi se află în consiliul director al mai multor organizaţii nonprofit.
Cartea de faţă reprezintă distilarea experienţei sale de o viaţă în contabilitate, drept, imobiliare, poezie, trei căsnicii şi creşterea a şase copii, plus doi copii vitregi şi unul adoptat. În paginile care urmează, Alan îşi împărtăşeşte modul de a gândi, experienţa, succesul şi greşelile. Această carte te va ajuta să obţii tot ce este mai bun de la viaţă, care este deopotrivă mundană şi sublimă.
Vizitează blogul lui Alan la Peopletoolsbook.com sau contactează-l direct la adresa alan@peopletoolsbook.com. Dă-i like pe Facebook: www.facebook.com/
PeopleToolsBook. Urmăreşte-l pe Twitter: @AlanCFox.


Titlu original: People Tools: 54 Strategies for Building Relationships, Creating Joy, and Embracing Prosperity

Traducător: Ruxandra Comșa

Anul apariției: 2014

Număr pagini: 240

Format: 13 x 20 cm

ISBN: 978-606-588-770-1

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.044 sec